“AKO TREBA, I SMRTNA KAZNA ZA MOG SINA VLADICU”: Ispovest MAJKE svirepog ubice iz Zaječara! (INFO)

ubica

Foto: Pixabay, novosti.rs

Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede – otkrile su nam komšije ove porodice

Nakon vesti da majka Vladice Rajkovića, koji je počinio stravični zločin u Zaječaru, živi u Resniku, ekipa Telegrafa uputila se tamo da sazna detalje njihovog odnosa.

Srbiju je zgrozilo saznanje da je Rajković na proslavi prvog rođendana svoje bratanice u subotu 9. jula na prevaru oteo, surovo silovao i krvnički tukao do smrti Anđelinu Stefanović (3). Nakon što je priveden, priznao je da je golim rukama zadavio iDraganu Stanković, ženu s kojom je živeo, a njeno telo uvio u krvavi jorgan i bacio u Timok. 

– Majka mu je na bensedinima, od nedelje plaće. Čuo sam da je rekla za smrtnu kaznu da, ako treba da se uvede, neka se uvede – otkrile su nam komšije ove porodice.

[adsenseyu1]

Zoričin muž, kako on tvrdi, zvao je Rajkovića da dođe kod njih u Resnik i nudio mu novac, ali on nije želeo.– Pre desetak godina znam da je išao u Beograd da upozna polusestru, ali priča se da nije hteo da vidi majku.

Znam i da je Perica bio u stalnom kontaktu sa tom polusestrom dok se nije oženio – dodao je komšija. On navodi i to da ih majka nije napustila, već je morala da ode jer je Rajkovićev otac, kako komšija govori, bio nasilan.

Foto: T Now/ Privatna arhiva

Foto: T Now/ Privatna arhiva

– Čuo sam da Zorica nema nijednu sliku iz detinjstva sa Vladicom i Pericom, svojim sinovima iz prvog braka – izjavio je komšija.

Pogledajte video-prilog o deci koju su pobili monstrumi.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)