ADVOKAT Zorana Marjanovića ZAGRMEO: Zoran ne može da ima nikakve veze sa ubistvom, OVO JE NEOBORIV DOKAZ! (VIDEO)

osumnjiceni

Foto montaza: Dnevne.rs /Izvor: Telegraf/printskinjutjub

Mogu da vam kažem da je policajac koji je svedočio… tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom

Aleksandar Zarić, branilac Zorana Marjanovića, kazao je danas posle svedočenja dva svedoka u Višem sudu, da je jasno da osumnjičeni nije mogao da ubije suprugu Jelenu pišu Novosti

[adsenseyu5]

– Odbrana je zadovoljna s onim što smo danas čuli. Apsolutno je utvrđeno da je pokojna Jelena razgovarala sa kumom Verom Vukomanović tog dana u 16.42 telefonom, što je ona potvrdila.

To znači da sve spekulacije o prethodnom danu više ne dolaze u obzir – istakao je Marjanovićev advokat.

SUZE RADOSNICE: Ovaj snimak je rasplakao 5 miliona ljudi, pogledajte i zašto (VIDEO)

– Mogu da vam kažem da je policajac koji je svedočio… tačno napomenuo šta se dešavalo tog dana, koliko su pretraživali nasip zajedno sa Zoranom…

Apsolutno je nemoguća priča da je Zoran mogao da izvrši to krivično delo za 10 minuta. Da bude krvav i blatnjav i mokar i da se tom prilikom nađe sa ćerkom na nasipu – objasnio je Zarić.

[adsenseyu1]

– Posle današnja dva svedoka, sasvim je jasno odbrani da zaista nije mogao to da uradi – kazao je advokat i dodao da su sve spekulacije koje su se pojavile netačne.

Marjanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 15. septembra godinu i po dana od ubistva, koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

[adsenseyu5]

On je i pre hapšenja bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan na slobodu zbog nedostatka dokaza.

Pogledajte šta je rekao Marjanovićev advokat:

NJIHOVE VEZE SU OSUĐENE NA KRAJ: Ljubav između ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ne može dugo trajati (ASTRO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Telefgraf/Izvor: Novosti)

[adsenseyu2]

1 Comment on "ADVOKAT Zorana Marjanovića ZAGRMEO: Zoran ne može da ima nikakve veze sa ubistvom, OVO JE NEOBORIV DOKAZ! (VIDEO)"

  1. ubio je tajkun , da li brat od tajkuna i tajkun organizuju ovaj haos od pisanja po žutoj štampi tv pink, hepi i ostale ružičaste tv . ma o tajkunu ni a . a o marjanovićima gdje su ‘ U KLIKO STI IDU NA PAVANJE , U KLIKO SATI S USTAJU, KOLIKO DUGO SE TUŠIRAJU. PA TAJ TAJKUN JE I DALJE U MRTVU ZALJUBLJEN. STO POSTO NARKOMAN A ŠIZOID

Comments are closed.