ADVOKAT TOMA FILA: Zoran Marjanović nikada neće biti osuđen, ako se ne pronađe jedna stvar!

advokat

Foto: Medija centar Beograd

Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo pevačice Jelene Marjanović, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

– Onaj ko je izvršio ubistvo morao je na sebi da ima krv a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu po ubici je prskala i krv, a ne samo blato. U slučaju “Marjanović” radi se o čisto emotivnom ubistvu, a emocije mogu biti i ljubav i mržnja – dodaje Fila, izjavio je za Alo!

[adsenseyu5]

Fila smatra da Zoran Marjanović ima dva iskusna advokata Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

– Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja to predložio dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno – rekao je Toma Fila.

Poznati advokat je i ranije tvrdio da je policija zabrljala na uviđaju i ne zna se gde je pevačica ubijena.

ODREKAO SE OCA ZBOG ZLOSTAVLJANJA MAJKE: Evo gde je danas sin bivšeg fudbalera Alberta Nađa

– Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi – kazao je Fila.

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao.

„IGRALI SMO SE RIJALITIJA“: Učenici koji su zlostavljali drugaricu imaju PORAŽAVAJUĆE opravdanje

– To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ne vredi ništa, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]