5 MAGIČNIH ODLUKA: Evo kako pronaći ljubav u 2015.!

ljubav
Umesto da tražiš greške u drugima, pokušaj razmisliti koje su tvoje mane. Ako ne znaš ni šta tačno tražiš, puno ćeš teže pronaći ljubav
NOVOGODIŠNJE odluke. Nekih se držimo, za neke mislimo da ćemo ih se držati pa jednostavno zakažemo, a za neke znamo da ih donosimo čisto radi formalnosti. Ako je novogodišnja odluka koje se planiraš držati pronalazak ljubavi u 2015. godini, ovo su pomoćne odluke koje će te približiti tom cilju.
 
Promeni način na koji razmišljaš
Najlakše je reći da nema dobrih frajera, da ljubav jednostavno nije za tebe, i da si sigurna da nikada nećeš pronaći nekoga sa sebe. Ako promeniš stav i način na koji razmišljaš, stvari će se rešiti same od sebe.
Počni da živiš!
Zvuči kao rečenica koju ljutita tinejdžerka izgovara u nekom filmu, ali istina je – ako se tvoj život sastoji od traženja ljubavi, velike su šanse da ju baš zato ne možeš pronaći. Počni se družiti s ljudima, počni izlaziti, pronađi hobije i aktivnosti koje te ispunjavaju – jednom kad stvarno počneš osećati da imaš život, ljubav će lakše pronaći put do tebe.
[adsenseyu5]
 Uperi prstom u… sebe
Umesto da tražiš greške u drugima, pokušaj razmisliti koje su tvoje mane. Zapitaj se jesi li ti osoba s kakvom bi volela biti u vezi. Ako jesi, samo nastavi tražiti, a ako nisi, očito je vreme za neke promene.
Saznaj što želiš
Ako ne znaš ni što tačno tražiš, puno ćeš teže pronaći ljubav. Obavi razgovor sa samom sobom i razmisli koje su tvoje želje, i još važnije – koje su stvari koje nikako ne želiš.
Odbaci teret

Bivši dečko je najčešće veliki teret koji nam onemogućava da krenemo dalje. Ako imaš nekog bivšeg kojeg se ne možeš rešiti, potrudi se da ga se nekako ipak rešiš. Bez tog ćeš tereta funkcionisati puno lakše.

[adsenseyu1]

 

(Dnevne.rs /Index Rouge)