13 SATI BILA ZAGLAVLJENA U BUNARU U BEOGRADU: Žena (61) pošla prečicom pa upala u rupu, a onda je krenula prava drama (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Žena (61) koja je u naselju Beli potok kod Avale upala u bunar dubok oko 15 metara, izvučena je i u svesnom stanju prevezena u Urgentni centar, potvrdila je za Telegraf.rs portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Kako saznajemo žena se vraćala od komšinice i kada je krenula kući preprečila je preko livade. Od visoke trave nije videla rupu i upala je u duboki bunar.

Celu noć je dozivala u pomoć, ali kako je to mesto dosta udaljeno od kuća niko je nije čuo. Sve do jutros kada su prolaznici čuli zapomaganje iz jame.

[adsenseyu5]

– Jutros oko 8.20 smo dobili poziv da se žena nalazi već 13 sati u bunaru. Intervenisali su vatrogasci i Hitna pomoć. Žena nije imala vidljivih povreda, ali je prevezena u Urgentni centar. Nakon pregleda znaće se više, da li ima unutrašnjih povreda, promrzlina i slično. Bila je prisebna po dolasku Hitne pomoći – reki su za Telegraf.rs iz Hitne pomoći.

– Kada smo došli do bunara, žena se u dubini videla kao plava tačka. Preživeti na 15 metara dubine u bunaru 13 sati, svaka joj čast – rekao je tehničar koji je bio na licu mesta.

JOŠ NOVCA ZA PENZIONERE, NAKON POMOĆI OD 5.000 DINARA: Evo kada stiže nova uplata (INFO)

Nezvanično, žena je celu noć stajala na jednoj dasci koja je bila poprečena u bunaru i tako je uspela živa da dočeka pomoć.

MOTIV UBISTVA: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i oduzeo mu život!? (INFO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]