ZOVEM JE I ČEKAM DA MI KAŽE DA JE ŽIVA Tužna ispovest drugarica Tamare koja je stradala kod Lazarevca

tuga

Foto: Fejsbuk

Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca izgubila je život u nedelju kada je automobilom “opel korsa”, kojim je upravljala, sletela s puta i udarila u stub. Sa njom je u vozilu bila je i njena drugarica Jelena M, takođe iz istog mesta odakle je i poginula Tamara.

Nesreća se dogodila u mestu Trbušnica, a prema nezvaničnim saznanjima, Tamara Stojanović poginula je na licu mesta.

U gradu u Šumadiji brzinom svetlosti je odjeknula vest o smrti njihove mlade sugrađanke.

Tamara je pohađala ekonomsku školu “Slobodan Minić” u Aranđelovcu, a prema rečima njenih poznanica bila je uvek raspoložena i druželjubiva.

– Tamara je bila divna osoba, komunikativna i druželjubiva. Ne možemo da verujemo, užasna vest. Volela je životinje, imala je psa i svuda je volela da ide sa njim. Bila je vredna i pomagala je roditeljima u salonu nameštaja – rekla je poznanica poginule Tamare.

MARTINA SU ZLOČINCI MALTRETIRALI I RANIJE: Deda ubijenog mladića kaže da je njegov unuk i ranije bio žrtva braće koja su ga PRETUKLA NASMRT

Smogla je snage da priča i jedna njena drugarica, sa kojom je bila nerazdvojna. Kako kaže, iako je svesna da Tamare više nema, kao da još čeka da čuje njen glas.

– Sa Tamarom sam počela da se družim još od 1. godine srednje škole. Bile smo nerazdvojne, svaki dan zajedno, mnogo puta smo prespavale jedna kod druge. Tamara je bila tako vesela devojka, pozitivna i srećna. Mnogo sam je volela… – priča njena najbolja drugarica.

Tamara Stojanović

Tamara Stojanović, Foto: Facebook printscreen

Kako kaže, Tamara je živela sa sestrom, majkom i ocem. Radila je u porodičnoj firmi.

– I sad je samo zovem i čekam da se javi, da mi kaže: ‘E živa sam, nisam poginula, dobro sam…’ – priča ova devojka.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)