ZORAN MARJANOVIĆ KONAČNO PROGOVORIO: Sreo sam se oči u oči sa ubicom svoje supruge, štite ga moćnici

Borča

Foto: telegraf

Zoran Marjanović (40), suprug ubijene pevačice “Granda” Jelene Marjanović (33), poverio se bliskom prijatelju koji ga redovno posećuje otkad je izašao iz pritvora i ispričao mu da se sreo oči u oči sa ubicom svoje supruge, koga štite neki moćni ljudi u Beogradu!

Telo u kanalu

Suprug Jelene Marjanović zasad je jedini osumnjičeni za njeno ubistvo, a optužnicu protiv njega Apelacioni sud u Beogradu je po drugi put vratio u tužilaštvo na dopunu istrage. Međutim, Zoran je od prvog dana otkad je telo njegove supruge pronađeno u kanalu tvrdio da nije umešan u zločin, da bi tek sad otkrio i da sumnja na jednog muškarca koji bi mogao da se dovede u vezu sa Jeleninim ubistvom.

– Otkad je pušten iz pritvora, Zorana u kući u Borči posećuju prijatelji. Jednom od njih poverio se tvrdeći da zna ko je ubio Jelenu i da misli da je na ulici čak i sreo tog čoveka. Kada ga je prijatelj pitao zašto policija bar ne obavi razgovor s njim, Zoran mu je tvrdio da je taj čovek “nedodiriljiv” jer ga štite neki jako moćni ljudi. On smatra da upravo zbog toga ceo slučaj i dalje tapka u mestu, a krivica se svaljuje na njega – kaže izvor za jedan beogradski portal.

Novi tužilac

Marjanović je bio uhapšen godinu i po dana posle ženine smrti, da bi 10 meseci kasnije bio pušten da se brani sa slobode. Zbog nedostatka dokaza optužnica je još na čekanju, a pitanje je da li će on i biti optužen. Prijatelji koji veruju Zoranu nadaju se da će novi tužilac koji je preuzeo slučaj imati snage da reši ovu misteriju.

DEVOJČICA NE ZNA DA JE OSTALA BEZ OCA! Trebao od bivše supruge da uzme maloletnu ćerku (9), ubio ga pijani vozač na auto-putu Beograd-Šid!

– Novi tužilac razmatra sve dokaze prikupljene u istrazi. Zatražena su nova veštačenja, a verovatno će svi svedoci biti opet pozvani na razgovor, ali i neki koji dosad nisu saslušavani. Može se očekivati da se provere i ove tvrdnje koje je izneo Zoran, a ranije je o tome novinarima govorio i njegov otac Vladimir – navodi sagovornik

Božidar Spasić, bivši funkcioner DB, objašnjava da se u javnosti od samog početka istrage proteže misao da je reč o misterioznom ubistvu iza koga kao izvršilac ili nalogodavac stoji javna ličnost koja je jako značajna i moćna, pa je uništavala tragove i pre i posle zločina.

NAJSKUPLJA SRPSKA REČ: CIA otkrila da Kosovo VREDI 500 MILIJARDI DOLARA

– To će ostati misterija jer je očito da u optužnici koja je podignuta protiv Marjanovića takvih podataka nema niti su takvi podaci negde zvanično izneseni. Da li ta osoba postoji ili ne, nikad se neće saznati – smatra Spasić.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Mediji)