ZLOČIN KAKAV SE NE PAMTI! Ubica Suzani (15) zabio drveni kolac u usta, pronađena mrtva u šumi!

lisice

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Devojčica Suzana Simikić, učenica osmog razreda Osnovne škole u Ražljevu kod Brčkog, imala je 15 godina kad je 9. maja 2001. ubijena na povratku iz škole. I danas, 18 godina nakon zločina, ubica devojčice još je na slobodi.

Sekretar Tužilaštva Brčko distrikta Samir Beganović rekao je da se istraga u ovom predmetu i dalje intenzivno provodi.

– Od izvršenja ovog krivičnog dela istraga se neprekidno vodila preduzimanjem raspoloživih istražnih mera i radnji, koje su se većim ili manjim intenzitetom provodile u kontinuitetu. U okviru istrage saslušano je više od stotinu svedoka te je proveden značajan broj veštačenja, uključujući i uzimanje i analizu DNK profila većeg broja osoba. Budući da je rad u ovom predmetu u toku, za sada nije moguće javno objavljivanje više informacija o ovom slučaju – rekao je Beganović.

Suzanino telo pronađeno je u šumi pored puta, nekoliko stotina metara od porodične kuće.

GOSPOD IH POSEBNO ŠTITI: Ljude koji nose ova SRPSKA IMENA i sam BOG ČUVA

Rekonstrukcijom je utvrđeno da je Suzana nakon nastave, oko 12 časova, izašla iz škole te s drugaricama i ostalim učenicima koji koriste prevoz, sačekala autobus i ušla u njega. Izašla je oko 13 časova na stanici nadomak porodične kuće i od tada joj se izgubio svaki trag.

Odmah je organizovana potraga i, tri sata posle, njeno telo pronađeno je u šumi. Devojčici je u usta bio zabijen drveni kolac, a obdukcija je pokazala da je uzrok smrti gušenje.

Svojevremeno je uzet i DNK svih meštana radi upoređivanja DNK traga, za koji istražioci smatraju da ga je ostavio ubica.

POHLEPNA ZORICA IZ POŽEGE: Funkcionerka kojoj su juče stavili lisice uzimala pare gde god može, a najpoznatija afera joj je “KUĆA OD 100.000 EVRA” (FOTO)

Osim toga, konsultovani su i stručnjaci američkog FBI-ja, a raspisana je i novčana nagrada od 50.000 maraka za informaciju o ubici, ali sve to, nažalost, nije dovelo do rasvetljavanja zločina.

MAJKA SE UBILA

Sara Simikić (56), majka ubijene Suzane, nije mogla izdržati tugu zbog gubitka kćerke i 26. maja 2010. izvršila je samoubistvo.
Prema zvaničnoj policijskoj evidenciji, skočila je u bunar kod porodične kuće u Buzekari.
   
(Dnevne.rs/novosti.rs/Izvor: Avaz.ba)