ZLOČIN IZ STRASTI U BORČI: Mislili su da je pregazio ženu (42) i pobegao, ali kad su prišli telu OTKRIVENA JE STRAVIČNA ISTINA!

uvidjaj

Foto: Beta, Tanjug, Youtube printscreen

Žena A.Z. (43) godine nađena je mrtva večeras u Ulici Borčanskih žrtava u Borči.

Iako su prve informacije ukazivale da se radi o saobraćajnoj nesreći, istraga je pokazala da je reč o zločinu iz strasti. Naime, kako se ispostavilo, osumnjičeni za ubistvo je muž nesrećne žene, koji ju je pratio kolima, sustigao, izbo nožem i pobegao.

– Policiji je prvo stigla prijava da je pešak oboren i usmrćen. Međutim, kada je ekipa došla na lice mesta, konstatovala je da se na telu žene nalaže ubodne rane, i odmah je bilo jasno da je reč o zločinu. Jedan od svedoka video je automobil koji se udaljava, pa je pojurio za njim. Upamtio je tablice, što je pomoglo da se identifikuje osumnjičeni. Kasnije je otkriveno da je par bio u fazi razvoda pa se pretpostavlja da u tome leži motiv zločina – pojašnjava izvor.

HARADINAJ JE NEZVANIČNO OBJAVIO RAT SRBIMA NA KOSOVU! Srpska lista izdala dramatično upozorenje: Pod hitno sprečiti ovo LUDILO

Policija traga za osumnjičenim čovekom, koji, kako navode, vozi sivi karavan “pežo 307”.

Kako prenosi reporter sa lica mesta, žena je stradala kod adresnog broja 88, a njena porodična kuća nalazi se nedaleko od mesta tragedije.

– Videli smo da došli njeni članovi porodice – brat i majka. Uplakana majka uporno je pričala “Samo da je vidim” – pričaju očevici, dodajući da je jedan od komšija pozvao službu Hitne pomoći, te da je njihova ekipa obavila reanimaciju, ali nažalost bez uspeha.

ZARIO NOŽ U SRCE NEVENČANOJ SUPRUZI ZBOG PORUKA U TELEFONU?! Vratili su se iz grada, a onda je uzeo njen mobilni i počeo je užas (FOTO)

U kući nastradale nisu želeli da komentarišu slučaj.

– To mi je majka – bilo je sve što je devojka od dvadesetak godina, vidno potresena, kazala novinarskim ekipama.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)