ŽIVA I ZDRAVA: Nađena nestala devojčica iz Lajkovca

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava.

Kako za „Blic“ navode nezvanični, ali pouzdani izvori, nakon intezivne policijske potrage, devojčica koja je svoj dom napustila u ponedeljak u popodnevnim časovima, pronađena je danas posle podne na području Beograda i nije, kako je ispričala, oteta.

– Ona je izjavila da nije oteta i zlostavljana, već da je otputovala kod dečka. Proverava se, međutim, da li je bila kod muškarca s kojim se poslednji put dopisivala na Fejsbuku a koji je, kako se sumnja, koristio lažni profil na toj društvenoj mreži. Devojčica, u svakom slučaju, nije povređena i negira da je oteta, već da je svojevoljno otišla od kuće – navodi naš izvor.

Po saznanjima „Blica“, Marija je i pre godinu dana bila u emotivnoj vezi sa muškarcem iz drugog mesta, sa područka Čačka, a pošto je često odlazila kod njega, kako je rekla njena majka, ispisali su je iz prvog razreda srednje škole u Lajkovcu, zbog velikog broja neopravdanih izostanaka.

Pre nestanka, tinejdžerka je viđena u mestu Ćelije kod Lajkovca na Ibarskoj magistrali, gde su je, zatekavši je prethodno na putu Lajkovac-Slovac, dovezli poznanici kojima je rekla „da će sa te stanice otputovati kod tetke u Beograd“.

         

(Dnevne.rs/Izvor: P. Vujanac, Blic.rs)