ZET BORISA TADIĆA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Pucao sebi u slepoočnicu iz pištolja (INFO)

DNEVNE

Foto: Dnevne.rs

Miodrag R. (65), zet bivšeg predsednika Srbije, lidera SDS Borisa Tadića, izvršio je samoubistvo u centru Beograda. Miodragovo beživotno telo pronađeno je u ponedeljak oko 13 sati kod Kule Nebojša u parkiranom automobilu “fijat 500”.

Kako Informer nezvanično saznaje, Miodrag je pucao sebi u slepoočnicu iz pištolja koji je bio u njegovom vlasništvu. Ekipa Hitne pomoći primila je poziv sa prijavom tragedije oko 13:20, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Policija je nakon uviđaja prenela telo na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Miodrag R. je, tvrde upućeni, navodno u poslednje vreme imao zdravstvenih problema i moguće je da se na samoubistvo odlučio zbog bolesti. Na drugoj strani, oni koji su ga poznavali pominju da je imao i određenih poslovnih problema.

SRBIJO NA NOGE: Čudo drži Nikolu u životu, leukemija se iz krvi premestila na kožu, ali on se i dalje bori, pomozimo mu da pobedi opaku bolest!

– Niko ne zna zašto se odlučio da sebi oduzme život. Njegova odluka šokirala je sve koji su ga poznavali, a porodici je jako teško pala – kaže za Informer izvor blizak porodici Tadić.

POTRESNE REČI PRIJATELJICE JEDNE OD POGINULIH SESTARA: Milica (27) je bila predivna osoba, imala je velike planove! (FOTO)

Miodrag R. bio je oženjen Vjerom Radović, jedinom sestrom bivšeg predsednika Borisa Tadića.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Informer)