ŽENA PRIJAVILA DA SU JOJ UKRALI AUTO U KOM JE BILO DETE: Policija blokirala sve izlaze iz Sjenice, ubrzo su svi ZANEMELI!

ubistvo

Fotoilustracija: Printskrin Youtube/Portal Informer

NOVI PAZAR – Svi izlazi iz Sjenice bili su sinoć, efikasnom akcijom policije blokirani pošto je jedna žena iz ovog grada pozvala policiju i prijavila da joj je ukradeno vozilo u kome se u tom trenutku nalazilo i njeno trogodišnje dete. Srećom, za samo nekoliko minuta i vozilo i dete pronađeni su nekoliko desetina metara dalje, i ta je utvrđeno da se ne radi ni o krađi vozila i da je dete dobro.

– Sve je počelo kada je žena ostavila vozilo na ulici, izašla na nekoliko trenutaka a kada se vratila ni vozila ni deteta nije bilo na tom mestu. Žena je odmah pozvala policiju, policija je blokirala grad – priča izvor Kurira iz Novog Pazara.

Istog sekunda policijske patrole blokirale su izlaz iz grada, počela je grozničava potraga za automobilom.

OVO JE URADILA PRE 50 GODINA: Priča baba Zorke će vas postideti, da li imate herca da uradite šta i ona?

Nekoliko minuta kasnije automobil je pronađen 50-tak metara dalje od mesta gde je bio ostavljen. Ispostavilo se da je žena nebezbedno parkirala vozilo, ono se samo pokrenulo niz ulicu a zatim samo zaustavilo. Niko nije povređen i srećom, sve se dobro završilo – kaže naš izvor.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Zoran Šaponjić)