ZAVRŠIO U POLICIJSKOJ STANICI: Zapalio sam svoj auto, a uveče je došla policija..

paljenje

Foto: Printscreen

Više od milion ljudi videlo je snimak na kom Đorđe Milanović iz Jagodine pali svoj plavi automobil “krajsler neon” jer je vraćen sa tehničkog pregleda.

Ubrzo, Jagodinac je zavrišio u policijskoj stanici!

– Nisam video rešenje. Tražili su mi da popravim oštećenja, što bi koštalo najmanje 200 evra. Plus registracija. Pa ceo auto sam prošle godine platio 1.200 evra i služio me je odlično! I ranije sam imao isti, proputovao sam pola Evrope na njegovim točkovima. Ovaj put sam hteo da učinim nešto što će pokazati u kakvom sistemu živimo i da skrenem pažnju na probleme koje svakodnevno imaju obični građani – priča za Kurir Milanović.

HRVATSKI HULIGANI UHAPŠENI KOD NIŠA: Policija zaustavila 400 navijača Hajduka iz Splita, oduzela im sekire, drogu i štangle!

Kada je stigao kući posle neuspešnog tehničkog pregleda, Đorđe je seo, razmislio i otišao po benzin.

– Ušao sam u auto poslednji put. Da se oprostim. Bio sam jako vezan za njega, značio mi je. I praktično i emotivno, ali moralo je nešto da se promeni. Pustio sam plejer i pesmu od Beogradskog sindikata “Welcome to Srbija”, a onda sam ga zapalio. Namerno sam postavio snimak na Fejsbuk i drago mi je da je izazvao toliku pažnju. Toliku, da su juče uveče došli i policajci po mene – kaže Milanović.

FOTO: PRINTSCREEN

On je bez opiranja otišao sa njima u stanicu, ali je rešio da se brani ćutanjem.

– Bio sam u stanici 15-20 minuta. Rekli su mi da nema elemenata krivičnog dela, da nikoga nisam ugrozio i da se sve desilo na mom imanju. Pustili su me – kaže.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Silvija Slamnig)