ZATVORENICI IM PRIREDE PAKAO: Evo šta se dešava sa UBICAMA DECE u srpskim zatvorima!

manijak

Foto: Kurir, Facebook, Privatna Arhiva, Printscreen

Kada pedofili i ubice dece završe u zatvoru tada za njih kreće pakao, ponekad vrlo sličan onom koji su priredili svojim žrtvama.

U razgovoru sa ljudima koji služe dugogodišnje kazne saznali smo kako se ostali zatvorenici ophode prema ubicama i silovateljima dece.

“Oni su bukvalno dočekani na krv i nož! Ostali zatvorenici samo čekaju da u njihove redove dođe jedan “ovakav” kako bi ga kaznili za učinjeno. Jednog momka su zatvorenici dočekali tako što su ga pljuvali, a zatim mu priredili najgore batine u životu. Lomljava kostiju se čula 10 metara daleko. Preminuo je na putu do bolnice. Svi momci, koji su učestvovali u batinjanju, dobili su po još pet godina zatvora”, rekao je jedan od zatvorenika koji je želeo da ostane anoniman.

IZBO ROĐENU SESTRU ŠRAFCIGEROM ZBOG BIZARNOG RAZLOGA: Ovo je Žarko iz Bačke Palanke kome je određen pritvor do 30 dana zbog napada

Slična situacija dogodila se pedofilu kojeg je tuklo čak 55 zatvorenika.

Nekada čuvari u ovim situacijama osim ako incident postane ozbiljan i ukoliko nekome bude ugrožen život.

Podsećanja radi, kada je završeno suđenje monstrumu Draganu Đuriću, koji je silovao i mučki ubio Tijanu Jurić, u zatvoru su ga dočekali veoma “toplo”. Tada se pisalo kako je njega snašla sudbina kakvu je priredio maloletnom anđelu, da ga drugi zatvorenici siluju i maltretiraju, ali i da je pretučen više puta.

SNIMILA POSLEDNJE REČI DOK JU JE DROGA UBIJALA: Neću izdržati, UMIREM, recite mojima da ih VOLIM, ovo je KRAJ! (VIDEO)

Kasnije je ta informacija demantovana od strane Kazneno-popravnog zavoda, ali mnogi smatraju da monstrum svakako u zatvoru nije neprimećen, jer prestupnici najmanje vole silovatelje i one koji maltretiraju slabije od sebe.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)