“ŽAO MI JE ŠTO SI NESREĆAN SA MNOM..” Potresna poslednja poruka koju je Bojana poslala svom vereniku

vojska

Foto: Printscreen/fejsbuk

– Žao mi je što si nesrećan sa mnom. Tebe i bebu volim najviše na svetu – napisala je pripadnica Vojske Srbije Bojana Milanović (24) u SMS-u svom vereniku Joviši Marinkoviću, a onda se ubila hicem iz lovačke puške!

Marinković, koji je takođe zaposlen u Vojsci Srbije, u trenutku tragedije je bio na dežurstvu, a verenicu je 12 sati kasnije pronašao mrtvu u svojoj porodičnoj kući u Dublju kod Bogatića.

Zbog čega je Bojana u četvrtom mesecu trudnoće i samo šest dana pred svadbu digla ruku na sebe – zauvek će ostati misterija.

– Bojana i Joviša su živeli zajedno pet meseci i lepo su se slagali. Ona se, prema Marinkovićevim rečima, u nedelju naljutila na njega jer je otišao na njivu, a nju ostavio samu kod kuće. On je predveče otišao na posao, a verenica mu je poslala poslednju poruku u 19.50. On iz sadržaja nije mogao ni da nasluti tragediju – priča izvor iz istrage.

LAŽNI MORALISTI: Država koja jedina slavi naciste, „evropski“ kažnjava Srbiju

Marinković je sledećeg jutra oko 8.30 u krevetu spavaće sobe zatekao mrtvu Bojanu.

– Ležala je, a rukom je i dalje držala vrh cevi lovačke puške – kaže izvor iz istrage.

sanduk

Foto: Telegraf

Oružje kojim se mlada pripadnica VS ubila u vlasništvu je njenog verenika.

– Marinković je rekao da je tri lovačke puške držao zaključane u ormanu u dnevnoj sobi, dok je ključ stajao u jednoj posudi. Njegova devojka je znala gde stoji ključ – rekao je izvor iz istrage.

(Dnevne.rs/Izvor: Srpski telegraf.rs)