“ŽAO MI JE ŠTO JE DETE MRTVO” Požarevljanin priznao da je trudnicu u devetom mesecu ŠUTIRAO U STOMAK

beba

Foto: Facebook/Nenad Mundja Bondarenko

Na saslušanju u policiji Nenad Bondarenko (42) iz sela Beranje kod Požarevca, koji je uhapšen pod sumnjom da je brutalno pretukao nevenčanu suprugu Tatjanu Milovanović (38), trudnicu u devetom mesecu, koja je usled toga rodila mrtvu bebu, priznao je krivicu. 

– On je priznao da je tukao Tatjanu i šutirao je u stomak, ali je rekao da mu je žao deteta jer nije imao nameru da mu naudi. Veštačenja će pokazati da li je beba preminula od udaraca ili je bilo nekih smetnji u razvoju ploda. Inače, protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici sa nanošenjem teških telesnih povreda, za koje je zaprećena kazna do 10 godina zatvora – kaže izvor iz istrage, prenose beogradski mediji.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljena fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića (FOTO)

Nasilje se dogodilo u subotu, a Bondarenko je uhapšen dan kasnije, dok je bio kod komšije na proslavi Đurđevdana.

Požarevac

Foto: Fejsbuk

– On je došao na slavu u komšiluk i svima ispričao da mu je dete umrlo na porođaju. Bio je pijan i tražio je da pije još piva i vina. Onda su ga pozvali telefonom iz policije, a potom su i došli i odveli ga, a on se nije opirao – ispričao je komšija.

TEŠKA SUDBINA SVIREPO UBIJENE ŽENE: Ubica PREREZAO VRAT dan uoči godišnjice sahrane prvog muža

Bondarenko je juče kasno popodne priveden na saslušanje u tužilaštvo u Požarevcu, nakon čega je doneta odluka o određivanju pritvora.

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)