ŽALI ZBOG UDESA, ALI NE OSEĆA KRIVICU! Evo šta je rekla crnogorka koja je kolima ubila Miloša i teško povredila njegovu verenicu u Bečićima pred sudijama kotorskog suda

TUGA

Foto: Fejsbuk

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je “jako teško” i da je joj je ova saobraćajna nesreća “totalno promenila život”

Emina Adrović (30) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, koja je izazvala saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena, izjasnila se da žali zbog udesa, ali da ne oseća krivicu.

Adrovićeva je pred sudijom kotorskog suda rekla da joj je “jako teško” i da je joj je ova saobraćajna nesreća “totalno promenila život”.

– Želim da porodici Vukomanović izjavim iskreno saučešće i nadam se brzom oporavku Snežane. Stalno se raspitujem za njeno zdravlje. Međutim, ja ne osećam krivicu, jer nisam nikako mogla da izbegnem nezgodu, niti da predvidim njihovo kretanje i naglo vraćanje unazad – navela je ona, piše podgorički Dan.

PANDORINA KUTIJA JE OTVORENA: Ponovo će se naći na IVICI ŽIVOTA I SMRTI! Darka Lazića tek čeka PAKAO ako ne uradi ovo!

Adrovićeva se tereti za izazivanje saobraćajne nesreće koja se dogodila 18. jula u Bečićima.

Njoj se na teret stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobrćaja u vezi sa krivičnim delom ugrožavanje javnog saobraćaja, na jučerašnjem glavnom pretresu kazala je da ne priznaje i ne oseća krivicu za to krivično delo.

Ističući da je na zapisniku pred ODT Kotor iskoristila svoje pravo i branila se ćutanjem, kazala je da želi da pruži odbranu, ali ne i da odgovara na pitanja prisutnih – zastupnika optužbe, državnog tužioca ODT Kotor Ljiljane Milić, svog branioca advokata Vladimira Vulekovića, kao ni suda, jer ne može da se koncentriše.

– Jako mi je teško da odgovaram, imam poteškoća da se koncentrišem – rekla je Adrovićeva, navodeći da ostaje kod odbrane date pred Višim državnim tužilaštvom u Podgorici 31. jula, s tim što je dodala da je tada pogrešno rekla ime oštećenog da je Marko, iako je znala da je Miloš, preneo je portal RTCG.

Pojasnila je deo svoje izjave, gde je navela da su “oštećeni trčali unazad, jer je zapravo mislila da su trčali unazad, ali se nisu okretali”.

Bečići

Foto: Facebook/Emina Adrovic

– Oni su trčali unazad, leđima okrenuti desnoj ivici kolovoza – rekla je ona.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)