VREME I NAČIN SAMOUBISTVA UKAZUJU NA OVO Dva puta ZARIVEN nož u srce idu u prilog ovim tvrdnjama!

tragedija

Foto: YoutubePrintscreen/Jutarnji Program TV HAPPY

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju tela dr Violete S.A. koja je prema prvim saznanjima sebi oduzela život zarivši dva puta nož u srce.

Tužilaštvo traži da se uradi i toksikološki nalaz, kako bi se utvrdilo da li je doktorka uoči samoubistva konzumirala neke lekove ili alkohol.

Vest o smrti poznatog plastičnog hirurga uznemirila je njene najbliže i poznanike, posebno zbog načina na koji je digla ruku na sebe. Psihijatri su saglasni da je reč o ritualnom samoubistvu, kojim je najverovatnije želela da pošalje poruku.

– Samoubice obično čekaju da se osame, pa onda sebi oduzmu život, najčešće velikom dozom tableta, skokom sa prozora, vešanjem ili sečenjem vena. Međutim, ona se na čin samoubistva odlučila dok su, kako su preneli mediji, u stanu bili i suprug i sin, tako da sam uveren da je najverovatnije htela da poruči: “Ubiću se, pa ćete me voleti” – kaže jedan ugledni beogradski psihijatar.

PRIJATELJI DOKTORKE VIOLETE OTKRILI NOVE DETALJE: Ubila se zbog ljubavnih problema?

Tek kad su se zabrinuli što Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, njen suprug i sin provalili su vrata i zatekli je mrtvu.

Sagovornik objašnjava da se najveći broj samoubistava događa u ranim jutranjim satima, dok se ugledna doktorka ubila već kad je dan prilično odmakao:

– Mnoge samoubice se u trenutku predomisle, međutim, sudeći po načinu na koji je ona sebi oduzela život, sve ukazuje na to da je bila čvrsto rešena da to učini i to kada je porodica bila na okupu. U prilog čvrste rešenosti govori i činjenica da je dva puta sebi zabila nož u srce, za šta je potrebna ogromna fizička snaga.

BAHATO: Kad u Srbiji voziš BMW X5, MOŽEŠ DA PARKIRAŠ NA 2 MESTA ZA INVALIDE (FOTO)

Samoubistvo čuvene doktorke, u čijoj ordinaciji su se ulepšavale mnoge ličnosti srpskog džet-seta, izazvalo je nevericu i šok, jer je za mnoge bila oličenje zadovoljne i uspešne žene, koja je uz to bila veliki stručnjak u svojoj profesiji.

 

(Dnevne.rs/Novosti.rs)