VLASNIK HOTELA “PRESTIŽ” 4. PUT PRETI DA ĆE SKOČITI: Drama na krovu beogradskog hotela (FOTO)

zgrada

Foto: printscreen/TV Prva

BEOGRAD – Bojan Radovanović (49), vlasnik hotela “Prestiž” jutros se, nešto posle 7 časova, četvrti put popeo na krov ovog hotela preteći da će ponovo skočiti jer izvršitelji hoće da ga isele zbog navodnog duga od 300.000 evra.

Ovog puta on je radikalizovao protest tako što se odlučio na štrajk glađu a na krov hotela je postavio i ogroman plakat na kojem piše “Štajk glađu”. On je opet obukao majicu s likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ponovio da mu  “jedino on može pomoći”.

USLOVI NEDOSTOJNI ČOVEKA U TURSKOJ FABRICI U SMEDEREVU: 300 radnica na jedan WC! AKO RADNIK POGREŠI U ŠIVENJU, BACAJU IM SVU HRANU?!

Na licu mesta su i izvršitelji koji danas treba da okončaju ovaj slučaj. Radovanović je okupljenim novinarima rekao da neće sići s krova dok se njegov slučaj ne završi.

Prestiž

Foto: Printscreen/TV Prva

Izjavu je i ovog puta dao Radovanovićev advokat Edvin Prelić koji je rekao da na licu mesta nisu nikakvi sudski već javni izvršitelji koji u ovom konkretnom slučaju jedini mogu da daju naredu da se ovaj postupak okonča. Advokat je dodao i da je njegov klijent u veoma teškom stanju i da je rastrzan.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE NA VREMENSKE NEPOGODE: Pljuskovi, grad i olujni vetar, evo i do kada

Osim izvršitelja, ispred hotela su i vatrogasna ekipa, koja u okviru svoje opreme ima i vazdušni jastuk, a stigle su i Hitna pomoć i policija. Podsetimo, njegov hotel se nalazi u blizini Hipodroma, u Bulevaru vojvode Mišića broj 24.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Prva TV)