VELIKA TUGA, UMRLA BRANKA POPARA-TODOROVIĆ: Ovo je čuvena lekarka koja je izgubila bitku sa bolešću, kolege u NEVERICI (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

Doktorka Branka Popara-Todorović umrla je juče u Istočnom Sarajevu nakon kraće bolesti

Dr Branka Popara-Todorović rođena je 03.10.1956. godine u Sarajevu.

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu diplomirala je 26.03.1982. godine i stekla stručni naziv doktora medicine.

Kao doktor opšte prakse radila je od 1982. do 1988. godine u Zavodu za zdravstvenu žaštitu radnika Energoinvesta Sarajevo.

preminula

Foto: Facebook

Zatim od 1988. godine Dr Branka, zapošljava se u Klinici za tuberkulozu-Kasindo.Početkom ratnih dejstava 1992. godine svoj rada nastavlja u Kliničkom centru Medicinskog fakulteta Srpsko Sarajevo-Opšta bolnica Kasindo.

PROČITAJTE JOŠ 

MINISTARKA DARIJA: Koga mislimo da varamo?

Specijalizaciju iz interne medicine završila je 03.04.1997. godine na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.Supspecijalizaciju iz kardiologije Dr Branka, stekla je 2002. godine na medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dr Branka Popara u bolnici Istočno Sarajevo, radila je preko 33 godine. Svojim odanim i predanim radom spasila je veliki broj života, a u radnom kolektivu poznata je kao veliki čovek i humanista.

   

Dnevne.rs RTRS