VELIKA TRAGEDIJA PORODICE RANČIĆ IZ PIROTA: Umro i Marjan koji je ostao bez žene i ćerke U JEZIVOM UDESU U BUGARSKOJ (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Marjan Rančić iz Pirota, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj u kojoj su nastradale njegova ćerka Anđela (16) i supruga Svetlana (54), izgubio je bitku za život.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila se kod mesta Kočerinovo. Na licu mesta preminula je Svetlana, dok je njena ćerka Anđela povredama podlegla u bolnici.

Svetlanin muž Marjan (60) koji je bio za volanom, tada je sa teškim telesnim povredama prevezen u bolnicu. On u Univerzitetskoj klinici “Sveta Ana” u Sofiji zbog nekoliko operacija bio u indukovanoj komi. Poznanici i prijatelji ove porodice u šoku su zbog tragedije i o njima imaju samo najlepše reči.

VELIKA OPASNOST NA LETOVANJU U CRNOJ GORI Jednoj ženi se po nogama pojavile modrice i podlivi, moglo je da bude fatalno!

– Radio je u omladinskoj zadruzi, a solidarnost i empatiju za druge, odnosno nesebičnost, stekao je kao dete radeći na gotovo svim radnim akcijama koje su organizovane u ovom delu Srbije. Tih je i nenametljiv i uvek spreman da primi savet ali i da ga iskreno da. Porodica mu je svetinja i sve je njoj podredio – pričaju poznanici porodice Rančić.

par

Foto: Printscreen Facebook

Zbog čega je Marjan Rančić skrenuo u suprotnu traku auto-puta nedaleko od graničnog prelaza Kulata, i sudario se sa autobusom koji je prevozio putnike, još uvek nije jasno. Automobilom marke “fiat panda” i ranije su putovali na odmor, a za Marjana kažu da je savestan i dugogodišnji vozač.

     

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Pink)