VELIKA TRAGEDIJA: ON SE KAMIONOM ZABIO U DRUGI KAMION, porodica 15 SATI čekala da izvuku njegovo telo iz SMRSKANE KABINE (FOTO)

Foto: Tanjug /fejsbuk /Montaza: Dnevne.rs

U nezapamćenom lančanom sudaru koji se dogodio na auto-putu Beograd-Niš, poginuo je i vozač kamiona Petrik Jan (29) iz Kovačice.

Celo selo u kom je mladić živeo tuguje zbog smrti ovog mladog momka, inače oca deteta od dve i po godine.

Kako su nam ispričali Petrikovi prijatelji, on je tog kobnog dana seo u kamion i krenuo da isporuči robu. Petrik je inače bio zaposlen u firmi EKV u Kovačici, koja se bavi proizvodnjom venecijanera, trakastih zavesa i PVC proizvoda.

Rano ujutru krenuo je iz pravca Beograda ka Nišu na svoje odredište, sa prikolicom punom PVC prozora, međutim gusta magla koja je ovog profesionalnog vozača dočekala između Ćuprije i Mijatovca potpuno je blokirala videokrug. Petrik je svojim kamionom zabio u crveni kamion koji je bio ispred njega.

Stravične fotografije sa lica mesta pokazuju da je kabina kamiona u kojoj se nalazio Petrik od siline udarca potpuno smrskana, dok su prozori koje je prevozio ispali iz kamiona i rasuli se po putu. Nesrećnog mladića iz kamiona vadilo je nekoliko vatrogasaca…

ISTORIJSKI USPEH LEKARA SA VMA! NIJEDAN HIRURG U SVETU OVO NIJE SMEO: Aleksandri izvadili MALIGNI TUMOR OD 25 KILOGRAMA, operacija trajala punih 6 sati!

Agoniju kroz koju je prolazila porodica satima i satima koliko je trajalo vađenje povređenih i preminulih niko osim njih ne zna…- Petrikova porodica čula je odmah ujutru na vestima šta se dogodilo. Međutim, jadni ljudi do 15 sati nisu znali šta im je sa sinom i u kojoj je on bolnici.

Gde da odu… Od 7 ujutru. Ovo je velika tragedija – kaže jedna prijateljica porodice Jan iz Kovačice.

“Bio je mladić za primer”

Za Petrika sve komšije imaju reči hvale. Petrika opisuju kao vrednog mladića, koji nikada probleme nije pravio.

Mladić za primer koji je iza sebe sada ostavio ženu i dete od dve i po godine.

SKANDAL U CRNOJ GORI: Privođeni u policiju samo zato što su Srbi, morali da potpišu..

U kući u Kovačici u kojoj je Petrik živeo sa svojim roditeljima juče je bilo tiho. Petrikova rodbina nije bila u stanju da govori o nesreći koja ih je zadesila…

– Neopisiva tuga. O Petriku možemo reći samo sve najbolje. Verujte, te noći niko od nas nije spavao – pričaju uplakani prijatelji.

U šoku su i u firmi EKV iz Kovačice u kojoj je Petrik bio zaposlen.

Juče smo u firmi zatekli Petrikove kolege, međutim samo su kratko rekli da je tragedija sve njih potresla.

(Dnevne.rs /Izvor: M.Brkić, Blic)