VELIKA TRAGEDIJA: Majka i tek rođena beba pronađeni mrtvi u kući

VEST

Dnevne.rs

Božana Vulin, portparol PU Mrkonjić Grad, kaže da su beživotna tela pronađena u nedelju naveče u privatnoj kući u kojoj je Z. Č. živela kao podstanar.

Majka Z. Č. (26) iz Petrovca i njena tek rođena beba sinoć su pronađeni mrtvi u kući u Mrkonjić Gradu, a prvi rezultati istrage ukazuju da je nesrećna žena najverovatnije iskrvarila usled prevremenog porođaja, da bi i beba ubrzo preminula.

Nezvanično saznajemo da je Z. Č. radila kao konobarica u jednom kafiću, te da je živela sama.

Božana Vulin, portparol PU Mrkonjić Grad, kaže da su beživotna tela pronađena u nedelju naveče u privatnoj kući u kojoj je Z. Č. živela kao podstanar.

RANE NA LICU DOKTORA STEVANOVIĆA: Nadamo se da ćete kada vidite ove OŽILJKE napokon ostati kod kuće (FOTO)

– Policiji je u nedelju oko 21.20 časova prijavljeno da Z. Č. ne otvara ulazna vrata, te da se ne javlja na mobilni telefon. Na lice mesta izašli su policijski službenici PS Mrkonjić Grad koji su, zajedno s vlasnikom, ušli u stan i zatekli beživotna tela Z. Č. iz Petrovca i novorođenčeta – kaže Vulin.

Prema njenim rečima na licu mesta izvršen je uviđaj u prisustvu dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja u Mrkonjić Gradu.

– O svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci koje je naložilo da se izvrši obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok i okolnosti smrti – rekla je Vulin.

RADOVAN IZA SEBE OSTAVIO ŽENU I DVE ĆERKE: Ovo je pripadnik MUP-a koji je preminuo od korona virusa

Nezvanično saznajemo da u stanu nisu pronađeni tragovi koji bi ukazivali da se radi o nekom krivičnom delu, ali više detalja biće poznato po završetsku istrage.

 

(Dnevne.rs/Novosti.rs)