VELIKA MISTERIJA: Dve sestre koje su pronađene zalepljene selotejpom jedna za drugu u reci, bile su ŽIVE kad su ušle u vodu

ubistvo

FOTO: NYPD / EPA;

Istražitelji u Njujorku pokušavaju da shvate šta se dogodilo dvema sestrama čija su tela isplivala na obalu Hadsona prošle srede.

Policija je rekla da su 22-godišnja Rotana Farea i njena 16-godišnja sestra Tala, poreklom Saudijke, bile slično obučene i povezane zajedno oko članaka i struka lepljivom trakom. Skoro nedelju dana jedini trag koji su vlasti imale bile su policijske skice.

– Naći ćemo pravdu za te dve devojke i otkriti šta se tačno dogodilo – rekao je šef detektiva njujorške policije Dermot Šia.

Patolog je juče objavio da su sestre bile žive kad su ušle u vodu. Ali, uzrok smrti još nije utvrđen. Sestre Farea su živele u Ferfaksu, u Virdžiniji, a poslednji put su viđene tamo krajem septembra. Šta se dogodilo posle toga i dalje je nepoznato.

– Ovaj slučaj još nije određen kao ubistvo – dodao je Šia.

Izvor iz njujorške policije izjavio je za “CBS njuz” da je majka Rotane i Tale, koja živi u Virdžiniji, rekla policiji da je porodica u oktobru primila poziv od saudijske vlade i da im je naređeno da se vrate u Saudijsku Arabiju. Sestre Farea su prethodno podnele prijavu za azil u Sjedinjenim Državama.

DANAS ŽIVI U DUPLEKSU OD 300.000 €, a evo gde je Ana Sević ŽIVELA pre udaje za Darka Lazića (FOTO)

Policija i dalje istražuje slučaj, ali kažu da je ovo “sumnjiva smrt”. Istraga trenutno tapka u mraku jer nema nijednog “digitalnog traga” – sestre nisu imale registrovani telefon, niti su bile prisutne na društvenim medijima.

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: M.I.M. , CBSNews)