UZROK SMRTI I DALJE MISTERIJA: Dan pre dočeka, mladić je pronađen mrtav u krevetu, iz stana u Negotinu se čuo jeziv vrisak

tuga

Foto: Telegraf

Dan uoči dočeka Nove godine, 30. decembar, mladić Nemanja Đ.(28) pronađen je mrtav u krevetu, a lekari ni nakon obukcije nisu mogli da se izjasne o uzroku smrti ovog mladića. Tek nakon analiza krvi koje bi trebalo da budu gotove za 15-tak dana možda će se znati zbog čega je ovaj mladi čovek preminuo u snu.

– Tog jutra začuli smo jeziv vrisak. Dolazio je iz stana broj devet. Ubrzo smo saznali da je naša komšinica jauknula jer je, kada je otišla da probudi sestrića, shvatila da je mladić mrtav – kažu komšije u zgradi.

Nemanja je došao iz inostranstva, gde mu živi majka a on je bio kod nje i tamo radio, 29. decembra. Otišao je kod tetke u Negotin da prespava. Na žalost, ona ga je ujutru pronašla mrtvog u krevetu.

– Odmah smo pozvali hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt. Znamo da je urađena obdukcija – kažu komšije.

DOBRE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE: Zaposleni od januara imaju DEBLJE NOVČANIKE, a evo ko će dobiti najviše povećanje plate!

Međutim, obducent nije mogao da se izjasni o uzroku smrti.

Foto: Telegraf

U Prahovu, nadomak Negotina, nalazi se porodična kuća ovog mladića. On je u tom mestu i sahranjen 1. januara ove godine.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA kod Raške, ima povređenih: “Audi” skliznuo sa puta, pa se zakucao u “folksvagena” (FOTO)

Meštani kažu da je bio običan mladi čovek, da se nije isticao niti u jednoj lošoj navici. Neki pričaju da je otrovan, neki da mu je podmetnuta neka droga. Nakon završene obdukcione analize verovatno će se znati uzrok smrti.

(Dnevne.rs/Izvor: Z.A., telegraf.rs)