UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Objavljena fotografija sa obdukcije Davida Dragičevića (FOTO)

ubistvo

Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran

Novinar  Slobodan Vasković objavio je na svom blogu uznemirujuću fotografiju nastradalog Davida Dragičevića (21), koja je snimljena prilikom obdukcije. Fotografija je objavljena i na Fejsbuk grupi “Pravda za Davida”.

Vasković, jedan od najpopularnijih blogera u BiH, redovno na svom blogu objavljuje nove informacije o ovom slučaju. On je jedan od onih koji tvrde da je Dragičević “pretučen pa ubijen”.

– Fotografija svedoči da je David brutalno pretučen, pre nego što je ubijen. Egzekutori su, kako fotografija svedoči, pokazali neviđenu svirepost – navodi Vasković u opisu fotografije na svom blogu.

Fotografiju sa obdukcije Davida Dragičevića možete da pogledate OVDE.

Telo nastradalog mladića izvučeno je 24. marta iz reke Vrbas u Banjaluci. Nadležni su na konferenciji za novinare naveli da je u pitanju “zadesna smrt” (slučajna), u koju njegovi roditelji ne veruju.

BALKANCI NA ĐURĐEVDAN USRED BERLINA VRTELI 12 JAGNJADI NARAŽNJU: Reagovali vatrogasci i policija!

Od tada se građani, zajedno sa Davidovim roditeljima, svakodnevno okupljaju na Trgu Krajine u Banjaluci i zahtevaju da se pronađu njegove ubice.

rok

Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran, YouTube/BN TV

Da je David Dragičević ubijen i potom bačen u reku veruje i novinar Vasković. On je istakao kako je uslučaju Davida Dragičevića reč o brutalnom ubistvu, koje su naručile kriminalne organizacije kojima pripadaju i zaposleni u institucijama Republike Srpske i policije Republike Srpske.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)