UZNEMIRUJUĆE! Otkriveno kako je DEČAK (12) psu zabio ekser u lobanju

ekser

Foto: Facebook Printscreen

Pas sa ekserom dužine od pet centimetara zakucanim u glavu pronađen je sinoć u novosadskom naselju Satelit, a slučaj zlostavljana životinje prijavljen je policiji.

Policija je ubrzo identifikovala dvanaestogodišnjeg dečaka iz Novog Sada, sa kojim je obavljen razgovor u prisustvu staratelja, ali je on pušten jer je krivično neodgovoran pošto je maloletan.

Nezvanično, dečak je psa udario letvom na kojoj je bio zakucan ekser.

Psa su pronašli volonteri Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad – Spans reagujući po informaciji sugrađanke da je na Satelitu videla psa sa zabodenim ekserom u glavu.

Na licu mesta su zatekli malenu kuju, dezorjentisanu i s ekserom koji viri iz glave.

Tukli ga dokle god je disao, UMRO JE od izlivanja krvi u mozak: Podignuta optužnica zbog UBISTVA Stefana Filića (18)

Ubrzo je ustanovljeno i da je pas čipovan, da ima deset godina, da ima vlasnike i da se zove Kaja. Ovo zlostavljanje i pokušaj ubistva sirote životinje je odmah prijavljeno policiji i inspektorka novosadske policije je vrlo brzo došla u ambulantu i uzela izjave od veterinarke i Spansovih volontera.

Druga patrola je pronašla vlasnicu i iz razgovora sa njom se saznalo da je Kaja voljen pas, da je kao štene doneta iz Beograda i da im je tog dana oko 16 časova išetala kroz kapiju kada su kretali u prodavnicu i da su se nadali da će se brzo vratiti kući, jer se i ranije dešavalo da sama izađe.

Kaja je peti pas u Novom Sadu koji je žrtva brutalnog zlostavljanja i pokušaja ubistva.

 

(Dnevne.rs/Tanjug)