UŽICE TUGUJE ZA MLADIM MECINAROM: Ovo je Bojan koji se SURVAO U ZLATARSKO JEZERO

tragedija

Foto: fejsbuk

Užice tuguje za Bojanom Kutlešićem (28), koji je dobrotom i posebnom pažnjom koju je posvećivao pacijentima oplemenio živote mnogobrojnih sugrađana.

Nesrećni mladić nastradao je kod Kokinog Broda, u nedelju u zoru, oko pet sati. Automobil kojim je upravljao sleteo je s puta i završio u Zlatarskom jezeru.

– Ako se za nekoga može reći da je za primer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je reč o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Bio je divan kolega, a Bog najbolje uzima sebi. U ovom teškom vremenu je radio, otišao je iz treće smene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani nesnošljive tuge – kažu kolege nastradalog Kutlešića, koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odeljenju užičke Opšte bolnice.

Vozilo “reno laguna”, raških registarskih oznaka, ubrzo je progutala voda, a ronilačke ekipe Žandarmerije, koje su angažovane u akciji spasavanja, izvukle su telo mladića nekoliko metara od obale.

POSLEDNJI DETALJI SAOBRAĆAJNE NEZGODE KOD KULE: Mihajlo (23) imao 1,5 promila alkohola u krvi, kolima se SURVAO SA PUTA i doveo do TRAGEDIJE?!

Bojan, zdravstveni radnik iz Užica, krenuo je nakon završene treće smene u užičkoj bolnici, gde je radio kao tehničar, prema Prijepolju, kod babe i dede. Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proleteo između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Na putu do vode automobil se nekoliko puta prevrnuo niz liticu duboku tridesetak metara. Stravičan prizor videli su ribolovci, koji su prvi pritekli u pomoć i pokušali da spasu mladića, ali je automobil brzo potonuo i nestao pod vodom.

– Zla sudbina odnela je život ovom mladiću, neverovatno je kuda je uspeo da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, centimentri su ga delili od toga da udari u jednu ili drugu stranu i tako verovatno izbegne smrt – priča ribar Miloš.

PREMINUO OTAC NEBOJŠE STEFANOVIĆA: Izgubio bitku sa opakom bolešću kovid 19

Inače, deonica od Kokinog Broda do Nove Varoši već godinama slovi za crnu tačku, gde svake godine u saobraćajnim nezgodama živote izgubi nekoliko osoba.

 

(Dnevne.rs/Večernje novosti)