UZEO SAM TI ONO NAJDRAŽE, NIKADA TE NIKO VIŠE NEĆE ZVATI “MAMA” Otac koji je zaklao troje dece ostavio ženi oproštajno pismo

Bihać

Foto: Fejsbuk

Admir Sović (37) iz bihaćkog naselja Mali Lug, koji je zaklao svoje troje dece, a potom počinio samoubistvonakon mostruoznog zločina ostavio je poruku upućenu ženi. Prema poruci, on je hteo da se osveti supruzi koja ga je ostavila pre mesec dana.

Zločin je prijavio Admirov najbolji prijatelj Asim Dulić, piše Dnevni avaz. Na teren su izašli policijski službenici, a s njima i stručnjak za eksploziv.

 Sović je ostavio ručnu bombu, na kojoj je osigurač bio skoro izvučen. Indikativno je da je bombu stavio na komad papira na kojem je napisao poruku za svoju suprugu Leilu – otkriva izvor  iz policije. Napravu su deaktivirali, a rodbina je uverena da ju je Admir postavio za Leilu, kako bi i ona poginula od mine.

Istražitelji su bili šokirani porukama koje su pronašli.

– Napisao je: “Ne sekiraj se, deca su zbrinuta. Nisu gladna otišla na ahiret. Da sam našao i tebe, i tebe bih ubio. Izgubila si ono najdraže. Ali, uzeo sam ti ono najdraže, decu vodim sa sobom, a tebe, k**vo nikada niko više neće zvati “mama”” – napisao je Admir nakon što je ubio decu.

Poslednji bizarni detalji o OCU MONSTRUMU: Ubio je ženu i ćerkice da bi bio s ljubavnicom, a sada se pojavio i LJUBAVNIK (FOTO)

Papir je bio krvav, kao i zidovi sobe u kojoj su deca spavala.

– Zidovi su krvavi, jer je decu zaklao kuhinjskim nožem. Pronašli smo i krvavi nož. U tom oproštajnom pismu vidi se da je on želeo da se osveti svojoj supruzi. Na kraju joj je napisao, ali to je već nečitko, da proda motor i nekome vrati dug. Dvoje mlađe dece spavalo je jedno pored drugog, dok je najstarije dete bilo na drugom kauču – otkriva izvor Dnevnog avaza.

Nikom nije jasno šta je nateralo 37-godišnjeg Admira Sovića da ubije troje vlastite dece, a potom digne ruku na sebe.

Kako prenosi Klix.ba, prema informacijama do kojih su došli od poznanika ove porodice, nekoliko stvari je moglo da utiče na ovaj čin.

MUŠKARAC PRONAĐEN KRVAV U SNEGU: Pretukli ga i izrešetali, pa ga izbacili iz automobila u blizini Hitne pomoći, slučajno ga PRONAŠLI POLICAJCI! (INFO)

– Admir je dugo imao problema s vlastitim roditeljima, a bio je izbačen i iz kuće. Takav scenario nagnao ga je da iz porodične kuće u mestu Sovići, koje se nalazi na granici Bihaća i Cazina, doseli u Bihać. Pored problema s roditeljima, dobre odnose nije imao ni sa suprugom, što je takođe duže trajalo – rekao je poznanik porodice.

Prema njegovim rečima, porodica se sve vreme borila i s lošim materijalnim stanjem i opštim siromaštvom. Admira je pre manje od mesec dana napustila supruga, što je, čini se, bio teret s kojim se nije mogao dugo boriti.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Avaz.ba/Klix.ba)