UŽASAN ZLOČIN: Bosanac (53) ubio bivšu devojku Srpkinju (48) nasred ulice, pa pucao sebi u glavu!

Beč

Foto: AP

U bečkom okrugu Meidlingu kasno u utorak uveče, 53-godišnji Bosanac ubio je svoju bivšu devojku, 48-godišnju Srpkinju, potom sebi pucao u glavu.

I počinilac i žrtva prebačeni su u okolne bolnice – žena je podlegla povredama tokom noći. Pretpostavlja se da je motiv zločina – ljubomora.

Zločinu je prethodila rasprava u restoranu između Željka B, državljanina BiH, i Violete J. državljanke Srbije. Po izlasku iz restorana, u 21.20 sati, Željko je pucao u glavu svoje partnerke, a potom pokušao samoubistvo.

Dok je Violeta J. umrla oko dva sata kasnije u bolnici, počinilac je još bio u kritičnom stanju tokom noći. Njegove šanse za preživljavanje smatraju se niskim.

ISPOVEST BIVŠEG VOJNIKA NEMAČKOG BUNDESVERA: Nisam se borio za slobodno Kosovo i BiH, išao sam da UBIJAM SRBE – zar oni nisu bili loši momci?

“Pronašli smo dve čaure. Bosanac je ilegalno posedovao oružje”, rekao je portparol policije Paul Ajdenberger.

Vladala je pomalo haotična situacija dok su su na ulici ležala dva beživotna tela. U prvi mah se mislilo da ubica i dalje slobodno šeta pa je celo područje bilo zatvoreno. U restoranu i na ulici, kao i u drugom restoranu nasuprot mestu zločina, bilo je mnogo svedoka incidenta koji su ispitivani tokom noći.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Krone.at)