UŽAS U VRBASU: Kombijem bukvalno odneo ženu sa PEŠAČKOG PRELAZA pored škole (FOTO)

nesreća

Foto-ilustracija: Telegraf, Tanjug/Jaroslav Pap

Žena je preminula nakon što je na nju naleteo beli kombi na pešačkom prelazu, juče u 7.50 sati u Ulici Narodnog fronta u Vrbasu. Sličan slučaj ponovio se i danas. Samo dan kasnije, nedaleko od mesta tragedije oboren je još jedan pešak.

Oba incidenta dogodila su se ispred OŠ “Bratstvo jedinstvo” i Gimnazije “Žarko Zrenjanin”. Čitaoci “Telegrafa” javili su se zabrinuti za svoju decu, naročito jer ni nakon tragedije vozači ne odustaju od punog gasa.

– Svedoci tragedije rekli su nam da je kombi vozio 100 na sat, a tu je inače brzina ograničena na 30! Gospođa je izašla iz prodavnice, a da je prošao 20 minuta ranije tada su đaci išli u škole… Tu su i osnovna škola i gimnazija, a divljaju kola. Zbog te dece, apelujemo na bolju regulaciju saobraćaja – kaže čitalac “Telegrafa”.

ZA MOJU BOL ZNALI SU SAMO NAJBLIŽI: Poslednji intervju Milene Dravić

Na video-snimku koji je dostavljen redakciji vidi se da je nesrećna žena stajala na pešakom prelazu, čekajući da pređe put. Mada je iscrtana zebra, niko nije stao da je propusti, pa je ona sačekala da se put raščisti. Kada se put sa leve strane ispraznio zakoračila je i već je prešla na drugu polovinu prelaza kada je na nju silovito naleteo beli kombi, koji se toliko brzo kretao da mu je bilo potrebno nekoliko metara da se zaustavi.

kombi

Foto: Printscreen/telegraf

– Danas oko 15.20 sati oboren je pešak (82) na uglu Ive Lole Ribara i Narodnog fronta i on je sa povredama prevezen u bolnicu. Obaranje pešaka sa smrtnim ishodom dogodilo se juče u 7.50 sati u Ulici Narodnog fronta – potvrđeno nam je iz MUP-a.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, Milena Rodić/[email protected])