UŽAS U KUČEVU: Uleteo za bivšom devojkom u poštu pa nožem počeo da je ubada u vrat! Doktori joj se bore za život

muzičar

Foto: Facebook

Ljubiša Pavlović, muzičar Makarena benda, uhapšen je nakon što je nožem pokušao da ubije bivšu devojku Sanelu Ž.

Ljubiša Pavlović (54), muzičar Makarena benda, uhapšen je nakon što je pokušao da ubije svoju bivšu devojku Sanelu Ž. (38) iz Rakove Bare u prostorijama pošte u Kučevu.

Drama u pošti dogodila se jutros naočigled zaposlenih i građana.

UŽAS U ZEMUNU: Brat (9) i sestra (11) udareni na pešačkom prelazu, vozač pobegao

– Sanela je došla kako bi platila neki račun i mirno stala u red. Međutim, Ljubiša se sve vreme motao okolo i video je. Navodno, prema pričama očevidaca, on je celog jutra sedeo u obližnjem kafiću i pio pivo, pa je video kada je ušla u poštu. U jednom momentu je ustao, ušao u poštu i prišao Saneli, pa je izvukao kuhinjski nož i iskoristio nepažnju žene i nekoliko puta je ubo u vrat – kaže izvor.

napao ženu u pošti

NAPAO ŽENU U POŠTIFOTO: FACEBOOK

Policajac sprečio pokolj

Teško povređena Sanela je pala, a građani su joj pritrčali. Pokolj je sprečio policajac koji se zadesio u blizini pošte.

– Pomahnitalog Ljubišu zaustavio je policajac koji se nalazio u patroli i prolazio tuda. Video je šta se dešava, uleteo u poštu i sprečio Ljubišu da ubije Sanelu. Žena je bila sva krvava, sa izuzetno teškim povredama, pa je hitno prebačena u požarevačku bolnicu. Životno je ugrožena i lekari daju sve od sebe da je spasu – kaže sagovornik.

teško povređena

TEŠKO POVREĐENAFOTO: FACEBOOK

Emotivni problemi

– Motiv krvavog obračuna u pošti su emotivni problemi koje su Sanela i Ljubiša imali. Navodno, oni su bili u emotivnoj vezi, ali su nedavno raskinuli. Ljubiša nije mogao da se pomiri s tim što ga je napustila, a čuo je i da je našla novog momka. Po Kučevu se priča da je ona nastupala sa njim kao pevačica.

Mnogo ga je zabolelo kad je video fotografiju bivše žene sa drugim muškarcem: Zar moja Ana i Milana da drugog zovu tata (FOTO)

Pavloviću, inače muzičaru u Makarena bendu, koji je popularan u istočnoj Srbiji, određeno je zadržavanje do 48 sati.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, J.I.)