UŽAS! Otac Barbare Vitez krivi HITNU POMOĆ za smrt njenog brata, evo i zbog čega!

Foto: printskrin /blic, Kurir

Tragedija porodice Vitez, koja još uvek traga za nestalom ćerkom, nastavila se gubitkom sina, Barbarinog starijeg brata.

Atila Vitez (24), sin Endrea i Melinde Vitez iz Sente, preminuo je juče u Opštoj bolnici u Kikindi od gripa – tipa AH1N1. Ova vest duboko je potresla javnost, budući da je njihova ćerka Barbara nestala pre tri godine, a potraga za njom i dalje traje.

Kako je rekao Atilin otac Endre, njihov sin 19. februara dobio je grip.

– Pozvali smo Hitnu pomoć koja nije izašla na teren jer, kako su nam rekli, to se ne čini u slučaju groznice. Ostavili su nas da čekamo kraj telefona, pa smo sledećeg dana ponovo nazvali Hitnu i vikali u slušalicu. Došli su, ali je naš sin već tada pao u komu – kaže Endre Vitez, pišu mediji.

NA GROBLJU SVI U ČUDU: Divna je sahranjena, a evo zbog ČEGA NISU ispoštovani pravoslavni običaj

Dodaje da su dečaka odveli u bolnicu u Senti, odakle je odmah preusmeren na intenzivnu negu Opšte bolnice u Kikindi.

– Oni su dali sve od sebe, ali našem sinu je falio taj jedan dan – dan kada Hitna pomoć nije htela da izađe na teren. I sada smo zbog senćanske Hitne pomoći izgubili našeg sina – tvrdi neutešni otac.

Nakon Barbarinog nestanka, Melinda i Endre Vitez život su nastavili onako kako su morali. Ipak nisu gubili nadu i neumorno su tragali za svojom ćerkom.

I KAMEN BI ZAPLAKAO: Evo koje POSLEDNJE REČI je pevačica Jelena Karleuša uputila svojoj majci Divni (INFO)

Od kobnog dana, 25.novembra 2016. godine, kada je Barbara nestala, roditelji ne gube nadu. I pored intezivne potrage Spasilačkih jedinica, žandarmerije i specijalnog tima iz Mađarske, Barbara do danas nije pronađena. Svoj život u potpunosti su posvetili Atili, ali ih je nažalost zadesila nova tragedija.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)