UŽAS NA TAVANU NAPUŠTENOG SALAŠA: Zakupac osetio nesnosan miris, kada se popeo na sprat ODSEKAO SE OD STRAHA (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

U atarima sela Bačko Dušanovo kod Subotice, na tavanu jednog napuštenog salaša, pronađene su ljudske kosti, najverovatnije da se radi o skeletu Ferenca T. iz Čantavira.

Ljudski skelet pronađen je u ponedeljak kada je, prema nezvaničnim informacijama, zakupac salaša na kome niko ne živi, osetio nesnosan miris.

– Zbog smrada koji se osećao čovek se popeo na tavan i ugledao skelet u poodmakloj fazi truljenja. Ostale su maltene samo kosti i garderoba. Ubrzo je u garderobi pronađena radna knjižica na osnovu čega je utvrđeno o kome se radi. I pored toga mora da bude urađeno DNK veštačenje – kaže sagovornik blizak istrazi.

Prema saznanjima “Blica”, osim DNK veštačenja, Više javno tužilaštvo u Subotici je u predistražnom postupku dalo naredbu da se uradi i obdukcija skeleta u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu da bi se potvrdio identitet i okolnosti smrti.

Na osnovu uviđaja, prema mišljenju istražnih organa, Ferenc T., star oko 60 godina, je najverovatnije izvršio samoubistvo vešanjem na šta ukazuju okolnosti pod kojima je pronađen njegov skelet.

Radu Đukiću Albanci su hteli da obljube ćerku, a zatim SU JE UBILI! Usred sudnice izvadio je pištolj i IZREŠETAO UBICU! Ubistvo koje je uzdrmalo SFRJ!

– DNK veštačenje biće urađeno na osnovu DNK profila bliskog srodnika nađenog leša. Njega nije bilo, ali dugo niko nije znao gde je. Bez obzira što je najverovatnije u pitanju samoubistvo VJT je smatralo da je potrebno utvrditi da li možda postoje i povrede koje je naneo neko drugi i koje upućuju na drugačije okolnosti pod kojima je smrt nastupila – kaže sagovornik.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Vučković, Blic)