UŽAS KOD POŽEGE: Zadavio ženu, pa prijavio da je umrla prirodnom smrću!

pubovi

Foto ilustracija: Telegraf

POŽEGA – R.M. (59) iz sela Papratište iz Požege uhapšen je pošto je udavio svoju suprugu Lj. M. (59), a ubistvo koji je najpre pokušao da prikrije kasnije je priznao u policiji.

Monstruozan zločin dogodio se pre tri dana u kući ovog bračnog para kada je supurg golim rukama ugušio svoju ženu koja je dugo godina bolovala od Alchajmerove bolesti. R.M. je potom prijavio da mu je supruga preminula prirodnom smrću.

Međutim, na njenom telu bile su primetne rane pa je izvršena odbukcija koja je pokazala da je Lj.M. preminula od posledica gušenja. Nedugo zatim u Papratište je pristigla policija i uhapsila supruga ubicu.

Kako navode iz MUP-a osumnjičenom R.M.  je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu određen pritvor do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće priveden tužiocu.

PETNAESTOMESEČNI PAVLE VRIŠTAO OD BOLOVA, majka uključila usisivač da komšije ne bi čule kako DETETU LOME KOSTI

“Postoje osnovi sumnje da je on u porodičnoj kući u Požegi svoju suprugu, nakon verbalne rasprave, rukama stezao oko vrata i tako usmrtio”, navodi se u saopštenju MUP-a.

“BORIM SE DA NE PIŠEM NIŠTA, ALI MORAM…” Koleginica ubijenog programera ispričala je svaki detalj zločina koji je potresao Srbiju

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic.rs)