UŽAS KOD BELE CRKVE: Miodrag (61) iznenada preminuo u svinjcu, životinje raskomadale njegov leš (INFO)

hitna

Foto: telegraf

Očevidac kaže da je prizor bio stravičan i da je nesrećnog čoveka i stravičan prizor zatekao Stevan K, vlasnik obora, koji je odmah obavestio policiju, a oni su obavili uviđaj.

Miodrag S.I. (61) juče je iznenada umro u svinjcu svog komšije u mestu Vračev Gaj kod Bele Crkve, a životinje su bukvalno raskomadale njegov leš. Nesrećni čovek je radio, kada je doživeo infarkt, a izgladnele svinje su mu pojele lice, obe šake i polni organ.

Očevidac kaže da je prizor bio stravičan i da je nesrećnog čoveka i stravičan prizor zatekao Stevan K, vlasnik obora, koji je odmah obavestio policiju, a oni su obavili uviđaj.

– Telo preminulog je poslato na obdukciju, gde će se utvrditi tačne okolnosti smrti. Lekari Hitne pomoći koji su konstatovali smrt, ukazali su da je najverovatnije reč o srčanom udaru. Za sada nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti – rekao je izvor upućen u slučaj.

NE SLUTI NA DOBRO? Milan Jevđić objavio MISTERIOZNI status na društvenoj mreži! (FOTO)

Očevidac kaže da je Miodragov leš bio unakažen, jer su svinje pojele “pola čoveka”.

– Glava je bila odrana i izujedana, a obe šake i polni organ su bili odgriženi. Bilo je jezivo – ispričao je očevidac.

Ovo je treći ovakav slučaj u Srbiji u poslednjih 15 dana.

Najpre je 1. marta mrtav pronađen Lazar M. (25) iz Iriga koji je uveče otišao da nahrani svinje, gde je iznenada umro. Svinje su ga mrtvog ujedale sve dok ga porodica nije sutradan pronašla u oboru.

Zatim su u selu Višnjićevo kod Šida, Srbobrana L. (75) raskomadale svinje u oboru na porodičnom imanju.

MOJU ĆERKU SU KIDNAPOVALI JER JE VIDELA NEŠTO ŠTO NIJE SMELA: Očajni roditelji Barbare Vitez

Unakaženi leš nesrećnog starca pronašao je njegov sin, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć, ali spasa mu nije bilo. Svinjac je sav bio krvav, a starac izujedan po telu i glavi.

Nikoli Jokiću se svi sklanjali s puta, niko nije očekivao da može ovo da izvede: Uzeo je loptu pod svojim košem, A ONDA SE SILOVITO ZALETEO (VIDEO)

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor: Informer)