USPAVALA DECU, PA DIGLA RUKU NA SEBE: Anine komšije kroz suze govore o smrti mlade majke iz Vrčina

TUGA

IZVOR: PRINTSCREEN/FACEBOOK/TANJA BOGDAN-OVIC

Svi su se nadali da se potraga za Anom neće završiti tragično, ali nažalost, u popodnevnim satima pronađeno je njeno beživotno telo.

Ana Bogdan je nestala u četvrtak između 11 i 12 časova u Vrčinu, a od tog momenta za njom se vodila intenzivna potraga.

Porodila se pre dvadestak dana i na svet donela zdravo dete. Komšije i poznanici za nju imaju samo reči hvale i nikome nije jasno zašto je ova mlada žena digla ruku na sebe.

“Divna jedna porodica, pazare tu kod mene. Baš su fini ljudi, domaćini, baš ih znam kao divnu porodicu”, rekla je prodavačica iz lokalne prodavnice u Vrčinu.

PROČITAJTE JOŠ

UTORAK JE DAN D ZA SRBIJU! Poslednja opomena pred TOTALNO ZATVARANJE, evo 6 KLJUČNIH STVARI

O tome kolika je tragedija zadesila Vrčin najbolje svedoči komšinica koja nije mogla da sadrži suze dok je govorila o Ani.

“Kako ih ne poznajem. Pa ja sam se družila sa njenom svekrvom. Svi smo šetali i išli smo svugde. I žao mi je života mi, žao mi je, mlada žena”, rekla je kroz suze Anina poznanica.

Ana je prema navodima njene jetrve uspava decu, njenu tek rođenu bebu i drugo dete koje ima dve i po godine i nakon toga se obesila.

Prema dosadašnjim navodima, pojavile su se i spekulacije da je Ana bolovala od postporođajne depresije te da je to bio uzrok tragedije.

PROČITAJTE JOŠ

Detaljan spisak objekata koji će raditi TOKOM VIKENDA, a evo šta će biti ZATVORENO

Članovi njene porodice za nju imaju samo reči hvale i kažu da poslednjih dana nije bilo ništa čudno u njenom ponašanju, kao i da je bila veoma brižna majka.

 

(Dnevne.rs/Alo.rs)