UŠAO NASMEJAN U TERETANU, SPREMAN DA VEŽBA: Nekoliko minuta kasnije Stefan se srušio na pod i ostao da leži nepomično

tragedija

Foto: Google.maps, Facebook/Stefan Zecevic

Stefan Zečević (24) iz Šapca, student Mašinskog fakulteta u Beogradu, iznenada je preminuo tokom treninga u teretani u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Tragedija se desila u četvrtak oko 13 sati dok je mladić vežbao na traci za trčanje. Zaposleni u ovom fitnes centru i juče su bili u šoku zbog iznenadne smrti mladog čoveka.

– Mladić je ušao u teretanu nasmejan, spreman da vežba. U svlačionici se presvukao, a potom izašao da uradi nekoliko vežbi za zagrevanje. Nakon izvesnog vremena podesio je brzinu na traci i počeo da trči. Zapravo, nije čak ni trčao, to je više bio brzi hod – priseća se jedan od zaposlenih.

Prema njegovim rečima, jeziva scena usledila je kada je Stefan u jednom trenutku zastao i pomerio noge s trake za trčanje.

– Sklonio je noge i oborio glavu. Delovalo je kao da je osetio bol. Međutim, ubrzo se pribrao i nastavio da vežba. Ali samo nekoliko sekundi kasnije, mladić se srušio na pod i ostao da leži nepomično – priča sagovornik.

Kako dodaje, Stefanu je prvi u pomoć pritekao student medicine koji je sve vreme vežbao pored njega.

DRUGI STUDNET POKUŠAO DA GA REANIMIRA

– Dečko je odmah skočio i pokušao reanimaciju. Stefanu je lice već bilo plavo i verovatno je preminuo od srčanog udara. Svi mladići i devojke koji godinama vežbaju u našoj teretani pokušali su na sve načine da pomognu. Ali ništa nismo mogli da učinimo. Već je bilo kasno. Ubrzo se pojavila Hitna pomoć. Lekari su mu ubrizgali nekoliko injekcija, ali bez uspeha. Kakva ironija. Došao je u teretanu s ciljem da bude zdrav i duže živi, a upravo ga je to koštalo života – rekli su nam potreseni radnici u teretani.

“VAŠARSKI ZABAVLJAČ” Šešelj brutalno izvređao pokojnog Šabana Šaulića

Jedan od zaposlenih u teretani jako je teško podneo to što je mladić preminuo.

– Ovo je da se ubiješ! Kad neko tako mlad napusti ovaj svet, zapitaš se da li uopšte vredi živeti.Čitavih 15 godina radim u teretani i nikada se nije dogodila ovakva tragedija. Ne smem ni da zamislim kako je roditeljima preminulog dečka – ispričao je naš sagovornik.

ZAPOSLENI ĆE OTIĆI NA SAHRANU

Zaposleni u teretani kažu da je preminuli Stefan nedavno počeo da trenira kod njih.

MAJKA IZ PAKLA: Sporom i mučnom smrću kaznila ćerkicu(3) – zatvorila je ventile za vodu, sklonila hranu i zaključala bebu u stanu

– Pre dva meseca je počeo da vežba. Ima ovde mnogo momaka iz Šapca koji, kao i Stefan, žive u Studenjaku, ali ga niko ne poznaje dobro. Sve što možemo reći o njemu jeste da je stvarno bio pristojan, pun lepih manira. Žao mi je i njegove porodice. Voleo bih da mogu da im se nađem u ovom trenutku. Otići ću i na njegovu sahranu, gde god ona bila – kaže jedan od zaposlenih.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir, Telegraf)