UPUCAN U GLAVU: Dragan sa metkom u glavi umro u bolnici, njegova žena NAĐENA BEZ GLAVE?! (FOTO)

nestali

FOTO: REGISTAR NESTALIH LICA SRBIJE / SCREENSHOT

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kome se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u naselju Aleksandrovo sa ranom od metka na glavi. Njegova žena Svetlana je takođe nađena mrtva

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako saznaje “Blic”, kuća u kojoj je pronađen Zolnajić pripada bivšoj svekrvi njegove sestre, i nalazi se u istom naselju gde je on živeo sa suprugom. Veruje se da je ženu ubio na drugom mestu.Kako prenose mediji, prema još nepotvrđenim informacijama, telo njegove supruge pronađeno je obezglavljeno u njihovoj kući.

On je u teškom stanju prebačen je u subotičku bolnicu gde je preminuo.Dragan je nestao samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46). Njih dvoje su živeli sami u porodičnoj kući u naselju Aleksandrovu.

Kakoje “Blic” već pisao, sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan shvatio da je Svetlana nestala. Nakon tri dana nestao je i Dragam, a poslednji put viđen je 20. novembra u prepodnevnim satima.

“NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!” Rusija uputila poruku Srbiji, koja odjekuje CELIM SVETOM!

– Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži – rekla je za “Blic” pre nekoliko dana Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

On je od zeta pozajmio automobil, a vozilo je pronađeno u selu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Vučković , B. Bogosav, Blic)