Uništeno mesto gde se nalazila umrlica za Miloša, cveće i sveće: Njegovi prijatelji misle da bliski ljudi ubice sa Zvezdare ne miruju (FOTO)

ubistvo

Foto: privatna arhiva

Na mestu gde je stajala umrlica ubijenog studenta Miloša Mileusnića (25) razbijeno je staklo.

U Ulici Dimitrija Tucovića 20a, na ovom mestu gde ga je, kako se sumnja, 21. januara do smrti izbo nožem Neđeljko Đurović, njegovi prijatelj i poznanici ostavljali su cveće i palili sveće, juče su zatekli nemili prizor.

Na Fejsbuk stranici “Pravda za Miloša” naveli su iz razgovora sa stanarima su zaključili da nije niko od komšija kriv i da sumnjaju na ljude bliske ubici.

Žal za nesrećno nastradalim mladićem ne prestaje. Na portalu se peticija24.com pojavila se peticija kojom se traži doživotna kazna zatvora za ubicu Miloša Mileusnića. 

Podeljen je i video-snimak Jutjub kanala “Rudar 7”, sledećeg sadržaja:

“Miloš se tog jutra uputio ka stanu svoje devojke. Ne sluteći šta ga čeka. On je krenuo ka izlazu iz svoje zgrade. Čim je izašao, njemu je prišao ubica sa nožem i zadao mu više ubodnih rana. Poslednje Miloševe reči bile su: “Nemoj, brate, molim te.”

Ali, ubica se nije obazirao na te reči i na smrt je izbo Miloša.

Policija je u vrlo kratkom roku uhapsila monstruma ubicu. Reč je o Neđeljku Đuroviću, starom 28 godina, iz Požarevca, koji ima stan u Beogradu. Njegova prva izjava je bila da je nezadovoljan svojim životom i da je rešio da ubije prvu osobu na koju naiđe. Posle je promenio priču i izjavio da on nema veze sa ubistvom, ali svi dokazi su protiv njega. Takođe je utvrđeno da je psihopata ubica prošle godine pretukao svoju majku i da je imao zabranu pristupa majci 30 dana.

TEKST HRVATSKOG KOMENTATORA ZAPALIĆE REGION: Zvezdaši, izvinite, nemojte nikad biti kao mi! Gospodo političari, SRAM VAS BILO, ovo ste sve vi ZAKUVALI!

Miloš Mileusnić bio je u srećnoj vezi. Završavao je pravni fakultet, a pre toga je završio srednju medicinsku školu. Uskoro je terbalo da počne da stažira, imao je velike planove za budućnost, a ubio ga je neki monstrim i to iz hira. Miloš dolazi iz čestite i poštene porodice. Roditelji su mu ugledni doktori u Čačku, sestra mu je završila fakultet u Beogradu.

Foto: printscreen/instagram

On nije bio problematičan dečko, niti nekakav navijač. Jeste voleo “Partizan”, ali to je daleko od toga da je bio u nekim problemima zbog toga, ili bilo čega drugog.

Živeo je normalnim životom. Neđeljko Đurović, ubica, psihopata, monstrum, bolesnik, uništio je jednu čestitu porodicu samo zato što nije bio zadovoljan svojim životom. Ili, roditelji su mu roditelji omogućili sve u životu da više nije znao šta će od sebe i rešio je da postane ubica. On je mogao da ubije bilo koga od nas. treba svi da se zapitamo dokle će nam poremećeni umovi određivati sudbinu i 40 godina je malo za ovakvog idiota. Šta je tačan motiv zna se da je Miloš ubijen bez motiva: Jednostavno,monstrum, psihopata, Neđeljko Đurović rešio je nekog da ubije.”

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)