“UMRO JE OD TUGE ZA OCEM” Danima tražili mladog Nišliju, a onda je Tisa izbacila njegovo telo, prijatelji: Svake noći je šetao sam… (INFO)

umro

Foto: Privatna arhiva

Beživotno telo građevinskog preduzimača Milana Milenkovića Beksona (36) iz Niša nađeno je u ponedeljak na obali Tise u Senti.

Prvim i nezvaničnim informacijama nisu utvrđene nikakve sumnjive okolnosti smrti.

Nezvanično, pretpostavlja se da je telo izbacila reka i da se radi o muškarcu za kojim se tragalo od petka, nakon što su pecaroši na obali prijavili da su čuli pad sa mosta u vodu.

Mirjana Milenković, majka nastradalog, ne veruje da je Milan skočio u reku, već smatra da je preminuo na obali od prevelike tuge za ocem koji je nedavno umro.

– Od tuge je umro za ocem, to mogu da vam kažem. Mnogo je za oca bio vezan. Tugovao je, evo četvrti mesec. Šetao je svake večeri na tom mostu. Usred noći ustane pa šeta. Mnogo mu je nedostajao otac. Nije skočio u reku, ne verujem ni da je pao u reku.

NAJNOVIJA JEZIVA SVEDOČENJA O ŽUTOJ KUĆI: Priprema, pucanj u glavu, pa POD NOŽ, a bogataši čekaju.. (UZNEMIRUJUĆE)

Telo je nađeno pored reke u žbunju. Ili se okliznuo ili mu je bilo loše od prevelike tuge pa je pao i tu je preminuo – kaže Mirjana za “Blic”.

Milanovi prijatelji ispričali su da je mladić u poslednje vreme bio jako depresivan zbog smrti oca. Kako su rekle kolege u građevinskoj firmi gde je Milan radio u Senti, u poslednje vreme bio je dosta povučen, tih, nije želeo ni sa kim da komunicira, a sve se to događalo nakon što mu je otac preminuo.

Miroslav Matejić, rođak nastradalog Nišlije, koji je radio s njim u Senti, kaže da, koliko zna, Milan nije imao problema niti je s nekim bio u sukobu. – Redovno je sve isplaćivao, i unapred je davao pare. Iznenadilo nas je sve ovo što se desilo. Ništa nije ukazivalo da bi moglo tako nešto da se desi.

Uveče ga ne bih pustio da ode od mene da sam primetio nešto neuobičajeno. Kola je lepo parkirao i zaključao nedaleko od mosta na poljskom putu. Policija kaže da nema sumnjivih okolnosti, a na obdukciji nisu našli nikakve tragove nasilja – kaže Matejić.

(Dnevne.rs /Izvor:  B. Janačković, Blic)