UMRLA ZVEZDA VELIKOG BRATA! Dubravka Ujević izgubila bitku sa TEŠKOM BOLEŠĆU u 49. godini (FOTO)

VEST

Dnevne.rs

“Jutros me nazvao njen мuž i rekao mi što se dogodilo. Bila je po bolnicama u poslednje vreme, osećala se lošije, ali svejedno mi je ovo šokantna vest”., rekla je pevačica Alena Nezirević Anezi (31) koja je s njom bila u rijalitiju. Anezi je dodala kako su se posljednji put čule pre 10-ak dana.

– Počivaj u miru, prijateljice draga! Big Brother show doneo mi je u životu mnogo lepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u spoljnom svetu.

U ove dvije godine znala me tako nasmejati, razveseliti, savetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lepo. Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osećajna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lepa ova slika i kako ću je sigurno jednom staviti ovde.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK/STORY

Nisam znala da će biti ovim povodom… Šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate malo je. Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima.

Kolegice se prisetio i bivši takmičar showa, Matija Štainer (26) iz Osijeka.

– Žao mi je radi ove tragične vesti i žalostan sam. Ljudi su različiti, Big Brother je imao i pozitivnih i negativnih strana, a ipak mi je drago da sam upoznao Dubravku. Tužna vest. Moje saučešće porodici – napisao je na društvenoj mreži.

Bivši učesnik showa Marijan Lisak Max (51), u Big Brotheru joj je prema pravilima tadašnje igre glumio joj je zamenu za supruga.

– Neka joj večna slava, počivala u miru Božjem – napisao je na Instagramu.

 

Dubravka Ujević Veron rođena je u Vinkovcima, a živela je u Zagrebu. Diplomiranoj inženjerki prometa brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala dece. Hobiji su joj bili muzika, film, sport i kuhanje.

View this post on Instagram

Počivaj u miru, prijeteljice draga! 🙏 R.I.P. ❤ Big Brother show donio mi je u život mnogo lijepoga, a između ostalog prijateljstvo s Dudom, koje je ostalo jako i u vanjskom svijetu. 💞 U ove dvije godine znala me tako nasmijati, razveseliti, savjetovati, ali i pomoći. Bilo je obostrano i bilo je lijepo. 😊 Zahvalna sam što me Bog blagoslovio takvim prijateljstvom, što sam imala čast da mi dušu otvori jedna tako osebujna žena! Razmišljala sam bila kako mi je lijepa ova slika i kako ću je sigurno jednom objaviti. Nisam znala da će biti ovim povodom. 😥 "…šta je život, par koraka, malo tuge i meraka, malo brate, malo je!". Dudo, kraljice, uživaj u Božjim prostranstvima! 🙏 . P.s. Duda se već duže vrijeme borila s oslabljenim organizmom. Umrla je jutros u bolnici. 😔 #anezi #dubravkaujevicveron #bigbrother #bigbrother2018 #zivjetiljubavjedinijepraviput #thewayofloveistheonlyrightway

A post shared by 🎶ANEZI🎶 (@anezi_4_official) on

(Dnevne.rs /Dnevno,hr)