UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Tragovi na patici pevačice pokazuju da je ubica imao bar DVA POMAGAČA

ubistvo

Foto: printscreen/Kurir.rs

Dva potpuna muška DNK otkrivena su na levoj patici Jelene Marjanović koju je nosila u vreme ubistva, a patika je nađena bačena s druge strane borčanskog kanala, saznaje “Blic”.

Prema našim saznanjima, inspektori koji rade na slučaju ubijene pevačice iz Borče DNK analizom njenih ličnih stvari pronađenih na mestu zločina došli su do novih saznanja da se još bar dva muškarca dovode u vezu sa zločinom koji je potresao Srbiju. Jedan nepotpun muški DNK pronađen je na donjem delu pevačicine trenerke, i to oko ruba. Dok su dva mešovita muška DNK nađena na njenoj bačenoj patici.

Prema rečima izvora “Blica”, što se navodi i u optužnici, pevačica se sa ubicom žustro borila, a njen neuspešni beg od smrti bio je agonija duga nekoliko minuta.

– Jelena nikada nije stigla do druge rampe. Nju je ubica presreo. Pokušala je da pobegne trčeći sa nasipa ka ulici koja se nalazi na otprilike 300 metara od nasipa. Međutim, dok je silazila sa nasipa ubica je krenuo da je čupa i vuče za kosu, što dokazuju njene dlake pronađene u travi. Dok ju je ubica mučki vukao, Jeleni je spala gumica za kosu, na kojoj je kasnije pored njenog DNK pronađen i DNK Marjanovića. Sa druge strane kanala nađena je leva Jelenina patika, a na šiblju slivajuća krv te se sumnja da je ubica upravo kroz njega prošao – priča izvor “Blica” upoznat sa istragom.

SAMOUBISTVO U BEOGRADU: Penzionisani policajac presudio sebi metkom u glavu na centralnom groblju (FOTO)

Kako je “Blic” pisao, prema optužnici koja je 9. februara podignuta protiv Zorana Marjanovića, nesrećna pevačica borila se sa ubicom dok nije izdahnula.

Zoran

Foto: Fejsbuk

Naime, Jelena je zadobila višestruko nagnječenje mozga od udarca metalnim predmetom u glavu. Prve povrede pevačica je zadobila dok je na sebi imala obučeni gornji deo svetloplave trenerke sa kapuljačom na glavi.

– To su bile: ubodna rana u desnom lakatnom delu, ali i ubodna rana u levoj četvrtini temena. Opisane rane mogle su da nastanu od drugog lica, sa dva uboda šiljatim metalnim predmetom – stoji u optužnici protiv Zorana Marjanovića u koju je “Blic” imao uvid.

Ubica je nastavio Jelenu da udara u glavu i naneo joj je čak devet povreda.

Volja pevačice za životom, iako je nakon mučkog prebijanja bilo gotovo izvesno da neće još dugo izdržati, vidi se i u povredama koje je zadobila na desnoj šaci i desnom laktu, ali i u tome da je nakon monstruoznog iživljavanja njenog ubice nesrećna pevačica i dalje disala – pre smrti udahnula je vodu iz kanala.

PRONAĐENA UČENICA KOJA JE NESTALA U PANČEVU: Evo gde je bila Jelena Urošević

Kako stoji u optužnici, Jelena je desnom rukom pokušala da se odbrani, a ubica ju je šipkom udario i po njoj. Leva nadlatkica imala je podliv za koji se sumnja da je od stiska šake ubice.

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

– Trag okliznuća na suprotnoj strani kanala, kao i blato na stopalu leve noge ukazuju na to da je pre smrtonosnih povreda najverovatnije pokušala da izađe iz kanala na drugu stranu, ali se ne isključuje mogućnost i da je trag ubičin – zaključuju veštaci.

(Dnevne.rs/Izvor: Bojana Bogosav, Blic.rs)