Ubistvo Jelene Marjanović rešava se do KRAJA JULA, policija ubice hapsi za 15 dana?!

zrtva

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Advokat Nebojša Milosavljević otkriva za “Srpski telegraf” da očekuje da će do kraja jula slučaj ubistva Jelene Krsmanović Marjanović (33) konačno biti rasvetljen i da će kroz desetak dana doći do novih senzacionalnih hapšenja zbog zločina u Borči!

Dokazi

Iako je prošle nedelje pevačicin suprug Zoran Marjanović (40), osumnjičen za njeno ubistvo, pušten iz pritvora da se brani sa slobode, poznati advokat smatra da je policija prikupila dokaze koji bacaju novo svetlo na slučaj koji je potresao srpsku javnost.

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Žena skočila sa zgrade u Ulici Džona Kenedija (INFO)

– Mislim da nema dokaza da je Zoran ubio suprugu, o čemu svedoči i to što je pušten iz pritvora. Ljudi se ne puštaju zbog nekih banalnih krivičnih dela, a kamoli za teško ubistva, za koje se on tereti. Ipak, očekujem da će za desetak dana doći do senzacionalnih otkrića u ovom slučaju, odnosno hapšenja koja će konačno staviti tačku na ovaj zločin – kaže advokat Milosavljević.

Prema njegovim dosadašnjim saznanjima, sve ukazuje na to da je više osoba umešano u ubistvo pevačice.

– Sam način na koji je ubijena ukazuje na to da su u zločin umešane najmanje četiri osobe! Što znači da postoje izvršioci, samoizvršioci, pomagači i podstrekači. Jelena je po svojoj konstituciji bila fizički jaka žena i nju ubica definitivno nije mogao tek tako da savlada. Mislim da policija poseduje nova saznanja – kaže advokat.

Advokat navodi i da je ubeđen da Jelena nije likvidirana na mestu na kojem je pronađena.

– Mislim da se ubistvo nije dogodilo na nasipu, već da je Jelena tamo kidnapovana, a potom na nekom drugom mestu likvidirana, pa bačena u kanal gde je pronađeno telo. Sve mi se čini da je Jelena u stvari imala nekakva saznanja, odnosno da je znala ili bila svedok nečega što nije smela – kaže Milosavljević.

Zoran

Foto: Fejsbuk

Nova optužnica

Podsetimo, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović pušten je iz pritvora 12. jula, u kojem se nalazio od septembra prošle godine.

MILOŠA I SNEŽANU PREGAZILA ĆERKA CRNOGORSKOG MOĆNIKA?! Otac devojke koja je pokosila verenike iz Srbije bivši policajac i vlasnik restorana na Svetom Stefanu?!

Protiv Zorana je nova optužnica podignuta krajem juna i njemu zbog teškog ubistva koje mu se stavlja na teret preti 40 godina robije.

(Dnevne.rs/Alo.rs/Izvor: Republika)