UBIO KOMŠIJU NAKON 2 SATA SVAĐE: Ubica rekao žrtvi “da sačeka”, pa se vratio sa nožem koji mu je ZARIO DIREKTNO U SRCE (INFO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Motiv jučerašnjeg ubistva u Paraćinu, kada je Božidar S. preminuo od povreda koje mu je nožem zadao Dobrica R. u haustoru zgrade u kojoj su živeli, najverovatnije je bio svađa oko roletne. Komšije za Dobricu kažu da je problematičan i da je ceo kraj bio u konfliktu sa njim.

Dobrica R. (41) iz Paraćina uhapšen je zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka u Ulici majora Gavrilovića u Paraćinu izbo nožem komšiju Božidara Stojnića (62), koji je ubrzo nakon toga preminuo.

Zločin se dogodio u haustoru zgrade gde je ubica žrtvu ubo u grudi i stomak, a potom se vratio u svoj stan gde je kasnije i uhapšen. Prepostavlja se da je motiv monstruoznog ubistva komšijska netrpeljivost i svađa, koje traju već duže vreme.

– Ne znam kome je smetala čija roletna, ali čula sam da su se zbog nje svađali dva sata. U jednom trenutku, komšija je čuo Dobricu kako viče nesrećnom Božidaru: “Sačekaj me, sad ću da se vratim!” Verovatno se nakon toga vratio s nožem i ubo ga u grudi. Rodbina kaže da je jedan ubod bio direktno u srce – ispričala je za Kurir jedna od komšinica.

UBISTVO ISPRED ZGRADE SUDA! Uhapšen sudski policajac, igrao se pištoljem i nenamerno upucao stranku? (INFO)

Ona dodaje da Dobrivoje u njihovoj ulici sa ženom i detetom živi oko deset godina, kao i da je ceo kraj imao neki problem sa njim.

– Bilo je pitanje vremena kada će neko zlo da učini. On je dete znao da juri nožem po ulici. Jednog komšiju je udario sekirom u glavu zbog čega mu je suđeno. S druge strane, svi su ga se pazili jer je lopov i probisvet. Policija ga je hapsila, ali bi uvek izašao na slobodu – kazala je sagovornica Kurira. Na ulazu ispred zgrade u kojoj se dogodio zločin juče su i dalje bili vidljivi tragovi krvi.

– Kažu da je nakon napada Božidar dosta krvario. Neko od komšija je pozvao hitnu pomoć, ali on je iskrvario i preminuo u bolnici – priča komšinica.

Dobrici R. je određeno policijsko zadržavanje, protiv njega će biti podneta krivična prijava za ubistvo Božidara Stojnića i biće priveden na saslušanje kod tužioca. Telo ubijenog je poslato na obdukciju, a šta se tačno desilo kobne noći, utvrdiće istraga.

           

(Dnevne.rs /Blic /Izvor: Kurir)