UBILI BOGA U NJEMU! NAPADNUT HARADINAJEV ROĐAK! Izboden nožem, razbijena glava..

Kosovo

Foto: AP Photo / Visar Kryeziu

Nekoliko maskiranih napadača napali su u utorak na autobuskoj stanici u Peći dve mlađe osobe, i nanele im povrede noževima i metalnim palicama.

Kako pišu prištinski mediji, napad se dogodio oko 17 sati. Na lice mesta došla je policija, a povređeni mladići prevezeni su u bolnicu u Peći. Jednom je ukazana hirurška pomoć, dok je drugi brzo pušten kući.

– Povređeni ima rane na glavi i po nogama, ali mu život nije ugrožen – rečeno je iz bolnice.

Kako nezvanično navode tamošnji mediji, pozivajući se na izvor iz bolnice, jedan ima sedam rana na glavi od noža i metalne palice, i jednu ranu na nozi. Drugi povređeni ima posekotinu na čelu.

– Napad su izvršili još neidentifikovani napadači. Policija radi na njihovoj identifikaciji i hapšenju – kažu iz policije.

“Koha ditore” piše da je njihov novinar bio prisutan kada su policiji opisali napadače.

– Bilo ih je dvojica, bili su obučeni u crno i sa maskama na licu. Udarali su ih metalnim šipkama, izboli i kamenovali. Jedan je rekao drugom da ga ne udara u glavu, ali ga je ipak pogodio. Onda su otišli – rekli su svedoci na licu mesta.

Kako se ispostavilo, jedan od napadnutih je E.H. rođen 2001. godine, inače rođak Ramuša Haradinaja, koji živi u Peći. Radi se o teže povređenom mladiću.

Nećete verovati kad vidite ŠTA SU SRBI NEKADA POKLANJALI ZA SLAVU i zašto je to bilo APSOLUTNO PRELEPO (INFO)

Drugi povređeni je S.U. rođen 2002. godine.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Alo)