UBIJ GA! MENI NIKO NIŠTA NE MOŽE! Ispovest advokata kojeg je FUDBALSKI REPREZENTATIVAC SRBIJE tukao pred ćerkicom (7) i suprugom!

batine

Foto: Privatna arhiva

Dragan Miljenović kaže da su ga fudbalski reprezentativac Srbije i njegov drug brutalno pretukli pred ženom i detetom, nakon nesporazuma u saobraćaju

Fudbaler i njegov prijatelj su bili vrlo bahati. Brutalno su me napali i to pred ženom i sedmogodišnjom ćerkom, koja je istraumirano vrištala dok su me udarali. Uopšte ne znam zbog čega sam napadnut, a razočaran sam što su mladići pušteni iz policije nakon pet sati.

Ovako za Kurir počinje svoju ispovest advokat Dragan Miljenović, koga su u nedelju oko 18.30 u Novom Sadu pretukli Danijel Mićanović (19), golman omladinske reprezentacije Srbije, i njegov prijatelj Goran Nikolić (21). Incident se dogodio na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, posle čarke u saobraćaju.

JEDNU STVAR NE MOŽE SEBI DA OPROSTI: Darko Lazić zvao seoskog POPA da ISPOVEDI sve grehe

Bahato je vozio

– Bio sam u automobilu sa suprugom i detetom. Kretali smo se niz ulicu i tu sam primetio crveni “golf”, sremskomitrovačkih tablica. Bahato je vozio sve vreme i presecao put. Susreli smo se na ulazu u tunel, ali smo oboje nastavili vožnju. Kada sam stao na semaforu, taj “golf” je stao pored mene. Iz njega je izleteo fudbaler i otvorio suvozačeva vrata mojih kola – priča potreseni advokat i nastavlja:

Mićanović i Nikolić u Urgentnom centru

MIĆANOVIĆ I NIKOLIĆ U URGENTNOM CENTRUFOTO: PRIVATNA ARHIVA

– Odmah sam istrčao napolje i pitao sam ga šta se dešava. On je tada započeo tuču, a pridružio mu se i drugi mladić, koji je počeo da viče: “Ubij ga, ubij ga!” Srušili su me na asfalt, između kola na semaforu. Šutirali su me i udarali rukama. Moja supruga je vikala da će zvati policiju, što je i učinila, a Mićanović je rekao: “Meni niko ništa ne može! Vi ne znate ko sam ja, moj prijatelj je policajac, ja mogu da radim šta hoću.”

Ćerka je vrištala

Dragan Miljenović kaže da je njegova ćerka od sedam godina gledala kako joj šutiraju tatu i da se dete potreslo.

– Sa mladićima u autu bila je i jedna gospođa, koja je posle nekog vremena izašla iz auta i rekla im da me ostave, jer je tu i dete. Tada su seli u auto i otišli, a ja sam otišao u Urgentni centar. Konstatovali su mi teške povrede i frakturu lobanje – kaže još uvek uznemireni advokat.

Pocepao mu duks u tuči

POCEPAO MU DUKS U TUČI FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Žalili se na neke povrede

Dragan Miljenović kaže da su Danijel Mićanović i Goran Nikolić posle nekog vremena došli u Urgentni centar.
– Nisam stigao ni da odnesem izveštaj lekara u policiju, a njih dvojicu je policija dovela u Urgentni, ostavila ih i otišla. Mladići ulaze unutra, a ja sam i dalje tu. Pomislio sam da su došli da me dokrajče, ali sam posle shvatio da su došli da se žale na neke povrede. Bruka i sramota je što su nadležni dozvolili da budemo u isto vreme u bolnici, bez prisustva policije – priča revoltirani advokat.

SMRT JE SPREČILA NJENE PLANOVE: Marija je sebi oduzela život, a ovako je govorila o NEPRIJATNIM situacijama!

Šta da očekujem kad su već pušteni

Advokat ističe i da smatra da je sramno što je policija pustila batinaše posle nekoliko sati.
– O kakvom mi zakonu pričamo kada jedan klinac može da se poziva na policijske službenike i da priča da njemu niko ništa ne može. Šta ja da očekujem kada su oni posle pet sati pušteni.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Slađana Stojanović)