Ubica iz Pančeva koji je nožem zaklao ženu pred njihovom bebom od 20 dana i Biljaninom ćerkicom osuđen na zatvorsku kaznu

ubica

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Viši sud u Pančevu Sinišu Radovančeva oglasio je krivim za ubistvo Biljane Mijatović i osudio ga na kaznu zatvora od 12 godina.

Ubistvo se dogodilo 21. novembra 2017. godine u Pančevu, a Biljana Mijatović je bila vanbračna supruga Radovančeva.

Radovančev je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od 12 godina i 6 meseci jer mu sud uzeo kao utvrđenu raniju kaznu zatvora u trajanju od 8 meseci, prenosi portal 013info.

Osuđeni je u pritvoru od dana ubistva Biljane Mijatović, a sud je odredio da mu se pritvor uračuna u kaznu zatvora.

Viši sud je Radovančevu produžio pritvor, a kako je reč o prvostepenoj presudi – na nju se mogu žaliti i osuđeni i tužilaštvo.

OSVETILA SE MUŽU ODMAH NAKON SVADBE: Mlada uzela svih 14.000 evra, pa uradila ovo!

Siniša Radovančev je optužen da je 21. novembra 2017. nožem ubio suprugu Biljanu i to na njen 30. rođendan, dok su očekivali goste.

Biljana je preminula na licu mesta u stanu u naselju Sodara, a zločin se desio dok su se u drugoj sobi bile njihova ćerka Anja od svega 20 dana i Biljanina ćerka (12) iz prvog braka, koja je zgrabila dete i pobegla od monstruma.

Dok je trajalo suđenje, starija devojčica, svedok ubistva, pozivana je na svedočenje.

– Devojčica je pozvana da svedoči. Međutim, čim je u hodniku ugledala očuha Sinišu, počela je da vrišti. Teško je podnela kada je videla optuženog za ubistvo svoje majke – navodi izvor iz suda i dodaje da se teško borila sa tragedijom čiji je bila svedok.

DOK JE UBIJAO BILJANU, PRETIO PRESTRAVLJENOJ DEVOJČICI (12) “Idi u sobu da tebe ne bih prvo zaklao!”

VREMENSKA PROGNOZA: Oprostite se od leta na kakva ste navikli, pogledajte crno na belo kolike tačno temperature nas čekaju! (INFO)

– Biljaninu ćerku sam gledao kao svoje dete i nastojao sam da je materijalno obezbedim. Od Biljane je dobijala batine zbog gluposti. Meni je Biljana razbila laptop, a kada sam kupio drugi, pred samu tragediju, i taj je pokušala da razbije. Kada sam se sagao da spasem laptop, išutirala je i mene i računar. Njena ćerka je tada uskočila i kroz plač ju je molila da prestane. Maltretirala je dete, govoreći joj “da će je poslati u dom i da će biti ku*va”. Jednom je mnogo istukla, a devojčica je jecala, ponavljajući: “Idem u dom!” Bila je bukvalno na ivici nervnog sloma – ispričao je Siniša Radovančev.

Biljana Mijatovic i Sinisa Radovancev, Pancevo, ubijana zena, ubistvo, Savska 10., muz ubio zenu

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Posle ubistva, obe devojčice smeštene su u hraniteljsku porodicu, a Biljanin prvi muž, navodno, nije ni pokušavao da preuzme starateljstvo nad zajedničkim detetom. Posle svega 10 meseci, Mariju je dočekala nova trauma – ubio joj se otac!

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: 013 info)