UBICA DO DETALJA OPISAO JEZIV ZLOČIN: “Odlučio sam da se vratim i zauvek ih ućutkam”

ubistvo

Foto: InstagramPrintscreen/Privatna arhiva

Čuo sam da Kazimirovići imaju mnogo novca pa sam odlučio da ih opljačkam. Međutim, kada sam upao u kuću stvari su se zakomplikovale.

Ovim rečima opisao je svoj krvavi pohod auto-mehaničar Davor P. (35) iz Jabukovca, koji je juče nakon hapšenja priznao da je 7. avgusta ubio Raju Kuzmanovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Davor je do detalja opisao ovaj jeziv zločin.

– Sve sam uradio zbog para. Sve sam isplanirao. Maskirao sam se i upao u njihovo dvorište misleći da tamo nema nikog. Mislio sam da ću lako da ih opljačkam i odem. Međutim, u kući su bile tri žene koje su spavale – rekao je Davor i dodao:

MASAKRIRANI, PA BAČENI U PONOR SA MRTVIM PSIMA! Bračni par Šutaković i njihovo troje dece pronađeni u grobnici “BUNKER”

– Stvari su se zakomplikovale… Povikao sam :”Dajte pare! Pare mi dajte” Dragana je tada videla da sam ušao u kuću i napala me sekirom! Počeli smo da se rvamo. U strahu da će me prepoznati, ja sam pobegao, a potom odlučio da se vratim i da ih zauvek ućutkam – rekao je na saslušanju četvorostruki ubica.

“Pomutio mi se um, nisam znao šta me je snašlo”

Potom se na salaš Kazimirovića vratio naoružan.

– Pomutio mi se um, nisam znao šta me snašlo! Zatekao sam ih u dvorištu sve tri. Dragicu i Draganu ubio sam ispred trema. Obema sam ispalio po dva metka u lice, a Ljubinku sam ubio hicem u usta dok je stajala ispred stepeništa kuće. Pokrio sam ih krpama. Nedugo zatim, na imanje je na trotoaru stigao i gazda Raja kojeg sam izrešetao – rekao je Davor na saslušanju i zaprepastio sve svojim hladnokrvnim priznanjem.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)