U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU! Miljanin suprug: Pronađena na istom mestu odakle je i nestala, bila je potpuno ošamućena

žena

Foto: Facebook Printscreen

Miljana Vesić (35) iz Ribara kod Šapca, kojoj se u utorak oko podne izgubio trag, pronađena je jutros oko pola sedam iza prodavnice u kojoj je radila, a odakle je u utorak misteriozno nestala.

– Miljanu je pronašla koleginica kada je jutros došla na posao, koja me uzbuđeno i uplakano pozvala: “Dolazi brzo, žena ti leži ovde”, priča Miljanin suprug Dejan.

On je suprugu zatekao u skoro besvesnom stanju kako leži na betonu.

– Delovala je ošamućeno, verovatno je bila drogirana i pijana. Gubila se, pričala nepovezane stvari, pominjala je alkohol, pa kao da je išla u apoteku da kupi bensedine, ne seća se ni koliko dana nije bila kod kuće, u jednom trenutku je rekla da je nedelju dana ležala negde na betonu.

TURISTI U ULCINJU PREPLAŠENI: Albanci uzvikivali UČK i pevali nacionalističke pesme

-Onda je dodala kako je sama sebi htela da naudi. Teško je moglo išta da se poveže što je pričala. Pozvao sam policiju i hitnu službu i ona je sada na psihijatriji u šabačkoj bolnici, a kako mi je rečeno obaviće se i pregledi da bi se utvrdilo da li je trpela neko fizičko nasilje ili je možda bila silovana, dodaje Dejan.

FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN

Nesrećna žena je sada u takvom stanju da ne može sarađivati u istrazi koju sprovodi šabačka policija. Osim što je u teškom psihičkom stanju, na telu ima modrice, ali će istraga utvrditi da li je bila i fizički maltretirana. Tek kada se oporavi ona će odgonetnuti misteriju nestanka zbog kojeg se zabrinula cela familija.

– Može se sada nagađati šta se dogodilo, selom kolaju različite priče. Sve mi, međutim, liči da je Miljanu neko pokupio ispred prodavnice i odveo na nepoznato mesto, da je tamo drogirana i opijena i posle svega pod okriljem noći izbačena na mestu gde bi je sigurno pronašli, navodi jedan bliži rođak.

Suprug Dejan negira da su u Miljaninom telefonu pronađene preteće poruke.

Kaže kako je sa nepoznatog broja pre nekoliko dana njemu na mobilni telefon stigla poruka “da pripazi šta mu žena radi”.

TURISTI U ULCINJU PREPLAŠENI: Albanci uzvikivali UČK i pevali nacionalističke pesme

Miljanin rođeni brat Goran kaže da je njegova sestra sa zetom Dejanom živela u skladnom braku i da porodični odnosi nisu uzrok njenog nestanka.

– Slažu se dobro, oboje zarađuju, imaju jednu ćerkicu i njihovi odnosi sigurno nisu doveli do toga da napusti porodicu, kao što neki pričaju. Sada je najvažnije da je živa, kaže Goran.

TEKST HRVATSKOG PORTALA IZAZVAO BURU U REGIONU: “Napadi na Srbe, mržnja i proustaške ideje”

Miljana Vesić je, podsetimo, nestala u utorak oko podneva kada je svratila u prodavnicu u centru Ribara, gde je zaposlena da bi kupila sladoled svojoj osmogodišnjoj ćerkici i sebi cigarete. Od tada do jutros niko nije znao ništa o njoj.

       

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Telegraf/D.Grujić)